açıklandımı bu sayfaya ulasamıyorum
netbook açıklandı ama mp3'ler açıklanmadı bekliyoruz
yani ciddi amaçla kurduğum facebook gruplarım var. hatırı sayılır derecede üyeleri olan gruplar. bu netbook u istiyorum, ihtiyaç var salladım toplu mesajı. daha 27 kişi ekledi linki bakalım zaman ne gösterecek. fake hesap açma olayı kötü tabii. herkes ondan dert yanmış.
günün mesajı nerde yazıyo
günün mesajı nerde yazıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsağda günün mesajını paylaş kazan bölümünden paylaşım yaparak kazanılıyor
herhangi bi msj yok yani yarışma sayfasını paylaşıyoruz herhalde.
Çekilişimiz sonucunda 07.01.2011 tarihinde Facebook uygulamamızda günün mesajını profilinde paylaşarak Minton 5044 - 4 GB MP3 player kazanan üyemiz ŞULE YÜKSEL oldu. Kendisini tebrik ediyoruz. Kazanan üyemizin uygulamamıza ÜYE OLDUĞU E-POSTA ADRESİ ile Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine adres ve telefon bilgilerini göndermesi gerekmektedir.
Çekilişimiz sonucunda 08.01.2011 tarihinde Facebook uygulamamızda günün mesajını profilinde paylaşarak Minton 5044 - 4 GB MP3 player kazanan üyemiz AYLİN ÜNLÜ TAKAN oldu. Kendisini tebrik ediyoruz. Kazanan üyemizin uygulamamıza ÜYE OLDUĞU E-POSTA ADRESİ ile Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine adres ve telefon bilgilerini göndermesi gerekmektedir.
tebrikler kazanan arkadaşlara
günün mesajını nerden paylaşıyoruz
günün mesajını nerden paylaşıyoruz 
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu link açılınca Hediye Kazana tık yap ve resimdeki Günün Mesajına Bas ve yayınla..