Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Yoklama Defterimiz.
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinev işinde sınıfı geçerim ya :P
ebruli..hımm güzel oalbilir aslında ama okul zamanı değil de yazın gidebilirm belki..
valla kobay olarak evdekileri kullanıyorum yemekte bazen çok da şanslı olmuyorlar :P genelde yemekleri tarifle yapmam kafama göre yaparım da :D
--- Alıntı sonu ---
tıpkı annem gibisin..göz hesabı deriz hani..yeni moda işte 3 bardak su..mesela pirinç pilavını yaparken bunu ayarlamak çok zordur..gerçekten annenin ve babanın ellerinden öpmek lazım..bekar evindeyken bende çok yemek yapmıştım ordan geliyor aklıma..:D :D
ders konuşmayalım..bitecek o okul öyle yada böyle..:):) aile bağlarınızın güçlü olması da ayrıca çok iyi..Maşallah diyorum.. :):)
akeldan:
baaayyyaaa bi kuvvetli zaten hiç sorma onu.teletabi diye dalga geçiyor tanıdıklar bizle ::) ::)
devrim1986:
Kayit olun veya giris yapinbaaayyyaaa bi kuvvetli zaten hiç sorma onu.teletabi diye dalga geçiyor tanıdıklar bizle ::) ::)
--- Alıntı sonu ---
aldırma sen bu güzelim hayatına odaklan..mutluluğa yelken aç sevdiğin insanlarla..en güzel duygularda masumlaş..bu gece biraz keyifliyiz 12 Dev Adam bu geceyi renkli hale getirdi..Filmin sonunu çok merak ediyorum..Ben Ömer Abi Basketbol topunu imzalarken The End olmalı bir rüya demiştim..kızıyorum kendime erken dönmeseydik keşke.. :/
gulininpenceresi:
merhaba..
bayadır yazmamısım buraya..iyi bayramlarrr...
devrim1986:
Kayit olun veya giris yapinmerhaba..
bayadır yazmamısım buraya..iyi bayramlarrr...
--- Alıntı sonu ---
selam..size de iyi bayramlar.. :):)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git