Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Yoklama Defterimiz.
akeldan:
tatilimin son 2 günü malesef okul başlıyor yine eve döndüm haliyle artık :) bayram iyiydi ya gezdim tozdum geldim artık dinlenmem lazım :P valla lezzetli olur inşallah ev halkına da sormak lazım :D
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintatilimin son 2 günü malesef okul başlıyor yine eve döndüm haliyle artık :) bayram iyiydi ya gezdim tozdum geldim artık dinlenmem lazım :P valla lezzetli olur inşallah ev halkına da sormak lazım :D
--- Alıntı sonu ---
okuduğun bölümün ağırlığından bahsetmeye gerek yok..inşallah elinde gelen tüm özverili hareketle mezun olacaksın..okulun sıkıcı anlarını kırpsan da biraz sanata yönelsen çok iyi edersin..ben senin damak zevkine güveniyorum..hayal kırıklığı olmayacaktır.. :):)
akeldan:
sanat?ben?ah ah nerde bende o yetenek..yemek sanatıyla uğraşayım biraz hem karnım da doyar :P
amannn hiç hatırlatma zaten okulu puf tırsıyorum :D
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsanat?ben?ah ah nerde bende o yetenek..yemek sanatıyla uğraşayım biraz hem karnım da doyar :P
amannn hiç hatırlatma zaten okulu puf tırsıyorum :D
--- Alıntı sonu ---
ebruli sanatı tam sana göre :D :D
biliyor musun üniversiteli bayan öğrencilerin pek çoğu ev işini yapmada sınıfta kalmış..seni 1 adım önde görmek neşe veriyor insana..o güzelim kurabiyeler artık o yemek kısmını pek açmak istemiyorum gece gece..:):) çikolata için ayrıca teşekkür ederim..seni bilen her insan senin haftada yada ayda 1 kez konuğun olmak ister..çok şanslı on kişiler.. :D :D
akeldan:
ev işinde sınıfı geçerim ya :P
ebruli..hımm güzel oalbilir aslında ama okul zamanı değil de yazın gidebilirm belki..
valla kobay olarak evdekileri kullanıyorum yemekte bazen çok da şanslı olmuyorlar :P genelde yemekleri tarifle yapmam kafama göre yaparım da :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git