merhaba,
foruma her girişimde "yeni gönderilen mesajları göster" butonu kullanıyorum. fakat gördüğüm mesjların çoğu blog kampanyaları ile ilgili. sorun burada başlıyor, ben bir çok kez katıldığım blog kampanyalarından hiç birşey kazanamadım ve çoğu kampanyada eşe dosta kazandırıldığını görüp duyuyorum, bununla ilgili konu bile vardı. sonuç olarak mümkünse benim üyeliğimin blog kampanyalarını göremeyecek şekilde düzenlenmesini talep ediyorum. en azından gördükçe sinir olmam daha fazla hem vaktimi de almaz. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bu öncedende konusuldu sonuc alınamadı sanırım. Bende görmek istemiyorum, eğer öyle bişey mümkünse..
Yok zaten gidişat iyi değil sanırım kilidi vurcaz.. Farklı platformlardada blogerleri burdan nasıl kendimize çekeriz diyerekten kötü amaç içerisinde planları var.Onun için saldırı var su anda...
Bende artık aşırı rahatsızım... Ve bu konuda post kasıldığında emin olun yaptirimada gecicem..
gormek ıstememız ayrı bı konu bırde suclama yapıyorsunuz
kım esıne dostunada verıyormus soyleyınde bız de bılelım
herkes bır laf atıp gıdıyor ya ne bu
Blogger'lerde mümkünse konuya yazmasın. Bizim bi talebimiz var ve bu talep sadece yöneticileri ilgilendirir. 3. kişiler müdahil olmasın konuya.
Kamile hanım orada ki asıl nokta blogları kullanarak post kasılması.. Kötü amaçlı olarak bloglar üzerinden post kasılıyor...
Ve sabahtır ve sürekli oalrak moda bildir çalışıyor.. Diğer husu konusunda dedikodular vardır elbet kim odlugunu kimse ispat etmesede asıl rahatsızlık eşe dostuna verene değil blogların üzerinden post kasılması ve rahatsızlık uyandırması..
Kamile hanım orada ki asıl nokta blogları kullanarak post kasılması.. Kötü amaçlı olarak bloglar üzerinden post kasılıyor...
Ve sabahtır ve sürekli oalrak moda bildir çalışıyor.. Diğer husu konusunda dedikodular vardır elbet kim odlugunu kimse ispat etmesede asıl rahatsızlık eşe dostuna verene değil blogların üzerinden post kasılması ve rahatsızlık uyandırması..
diazem sen bana msj atmıştın blog kampanyalarına post kasıyorum diye ama inan ki ben kötü amaçlı kasmadım. üzerime alındığım için cevaplamak istedim. sana nedenini yazmıştım özelden.
Blogger'lerde mümkünse konuya yazmasın. Bizim bi talebimiz var ve bu talep sadece yöneticileri ilgilendirir. 3. kişiler müdahil olmasın konuya.
pardonda bu forunmda uyeyız bız 3ncu kısıler degıl sco bey lutfen senın ne kadar yazma hakkın varsa benımde okadar vardır
bu sureklı postun blog kampanyası olması benıde rahatsız edıyor tabı