teşekkürler,biraz önce girdim siteye göndereceğiniz mesajın başına WEB yazın diyor...
teşekkürler,biraz önce girdim siteye göndereceğiniz mesajın başına WEB yazın diyor...
Web nerde yazio dostum valla suprizlerle dolu olmaya başladı site

Az önce gonderdim bende MBB yazarak bakalım... Web nerde yaziosa bi soyleyiferde bizde faydalanalaım ....
sitesinden girdim ben, aşağıdaki link'i tıkladım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ilk verilen link te sayfa açıldığında WEB yazıyor 1-2 saniye sonrada MBB ye dönüşüyor noluyor ya hiç bişey anlamadım
şimdi
mbb mi,
web mi?
boşa mı gitti dünkü sms'ler
hertürlü yazdım 10 kontorrum gitti işallah tutar bari
arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama biraz önce danışma merkezlerini aradım onlar da TRC yazıp gönderin dediler. Daha sonra teknik servisten biriyle görüştüm. Kendisi 3 farklı msj olduğnu ve yetkililere iletiiklerini söylediler. Bir aksaklık oluşmuş. Giderilecekmiş bu sorun. Daha sonra bilgi verilecekmiş (WEB, MBB, TRC'nin hangisi yazılacağı sonra duyrulacakmış)
Normalede 2 kontör ücreti var ama sende niye 10 gittiki.. Ya ben bu işten bişey anlamadım mbb nerden çıktı ilk link neden farklı ve niye ilk başta web yazıyo sıonradan mbb ye dönüşüyor

Bi trc eksikti zaten
ben de niye farklı anlamadım, ama madem böyle bir karışıklık var, hangi kodla gönderilirse gönderilsin kabul etmeleri gerekir..
WHB YAZICAKSINIZ.
BANA ÖLE MSJ GELDİ YAZDIM İBDA OLDU WHB YAZINCA