Gönderen Konu: nursence hersey | karaca eşarp-10 kişiye (26 kasım-15aralık)BUGÜN SON GÜNNNNNNNN  (Okunma sayısı 8305 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

şartlar çok kolay ayrıca 50 arkadaşınızı  davetinizle guruba katabilirseniz çekilişsiz eşarp kazanıyorsunuz
katılımları bekliyorum herkese bol şans çok güzel eşarplar hediyeler ipek ayrıca 65 tl değerinde
herkesi bekliyorum
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2010, 08:39:49 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
bacım naptın sen ya  :) süpersin.

inşallah katılacağım

kargo bizemi ait  ::) :)

ben dün oğlumun bozduğu mause'un kesinlikle yenisini alıp gideyim eve başladı eşarp kampanyaları  :D :D :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
beklerim herkesi canım iki şansımız var bu kampanyada süper oldu valla katılımlar iyi olursa sayı dahada yükselecek  :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
ayyyyy züper bi kampanya katıldım cnm

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
harika bir kampanya  :D
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bol şanslar canım ikinizede  alana kadar göbeğim çatladı  :D ama güzel bir kampanya oldu bence ya değdi uğraştığıma eşarplarda süper hemde

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
canım ilk 10 kişi gibi bir şart yok değilmi başarılı 50 davete kesin hediye var diye anladım  :)
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
canım ilk 10 kişi gibi bir şart yok değilmi başarılı 50 davete kesin hediye var diye anladım  :)

canım aynen öyle 50 kişiyi kabul ettirebilirseniz 65 tl değerinde bir eaşrp hediye  ;) ayrıca benim blogumdanda 10 kişiye hediye yine 65 tl değerindeki eşarplardan  ;)

Çevrimdışı meyracc

• Yeni Kampanyacı
  • *
çok beyendim mutlaka istiyorum bitane ;D

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
süpermiş bende annem için katıldım
olduğu kadar olmadığı kader..