Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKATILIMLARI BEKLİYORUM HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUM KARGO FİRMAYA AİTTİR
canım kampanya için teşekkürler

teşekkür butonu ekler misin?
ekledim bol şanslar herkese

katılımları bekliyorum arkadaşlar
dün katılan arkadaşlar face adresini değiştirdim eski gurubu yazmışım ben yanlışlıkla firma değiştirmemi istedi şimdi düzelttim eski guruba katılanlar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu linke tıklayıp yenisine katılırmısınız rica etsm benim hatam yüzüne oldu firma mail atmış herkese ulaş diye bende ulaşabildiklerime mail attım lütfen bunu beğenin
dün katılan arkadaşlar face adresini değiştirdim eski gurubu yazmışım ben yanlışlıkla firma değiştirmemi istedi şimdi düzelttim eski guruba katılanlar Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bu linke tıklayıp yenisine katılırmısınız rica etsm benim hatam yüzüne oldu firma mail atmış herkese ulaş diye bende ulaşabildiklerime mail attım lütfen bunu beğenin 
canım senin hatan değil kampanya yapan herkese gitti o mail kendileri linki yanlış vermişler sen onların mailini yanlış okumuşsun galiba zaten biz yanlış link vermişiz demişler üzülme boşuna
bol şanslar canım ayrıca tüm katılanlarada bol şanslar
bugün son gun katılımı unutan arkadaşlara