Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Admin hakkındaki düşünceleriniz
glmcn:
admin bizi ,biz de admini ve forumdaki diğer üyeleri kazandık. varsın kampanyalardan bişi çıkmasın :D
admin:
admin de birşeyler kazanıyor ara ara ama uzun zamandır pek birşey kazanmadı kazandığını da blogda yayınlayıp forumda yayınlıyor :)
Promosyon malzemeleri bütçemizi aştığı için sadece sticker bastırmak ile yetindik.
Onları da yavaş yavaş dağıtıma başlıyoruz.
sewim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinadmin de birşeyler kazanıyor ara ara ama uzun zamandır pek birşey kazanmadı kazandığını da blogda yayınlayıp forumda yayınlıyor :)
Promosyon malzemeleri bütçemizi aştığı için sadece sticker bastırmak ile yetindik.
Onları da yavaş yavaş dağıtıma başlıyoruz.
--- Alıntı sonu ---
sen kimsin???
gerçek admin nerde???
;D ;D ;D ;D ;D
sanki adminin ağzından başkası gibi yazılmış bir yorum...
hmm...
çok şüpheci buldum kendimi :P
forum harika...admin harika...üyeler harika...
daha ne olsun...
hergün online olduğum nadir sitelerden birisi...
bkaur:
kampanya paylaşımına ve birbirimizle iletişime geçmemize sebep olan bay gizemli adam:) pardon bayanmıydı cinsiyetinizi bilmiyorum.umarım pot kırmamışımdır:( yani bayanlardan admin olmaz diye bir şey yok.
neron54:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkampanya paylaşımına ve birbirimizle iletişime geçmemize sebep olan bay gizemli adam:) pardon bayanmıydı cinsiyetinizi bilmiyorum.umarım pot kırmamışımdır:( yani bayanlardan admin olmaz diye bir şey yok.
--- Alıntı sonu ---
valla bayanlardan admin olmaz diye bi kural yok ama Ahmet Hakan ismi bana pek bayan ismiymiş gibi gelmiyo ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git