Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Admin hakkındaki düşünceleriniz

<< < (6/18) > >>

admin:
evet bu site sayesinde 200'den fazla kişiyi promosyonkap'a üye yapmıştım. Her üye bana 10 çekiliş hakkı kazandırıyordu. Hatta site kapanmadan önce hala 50 civarında katılım hakkım bulunuyodu boşa gitti onlar :)

sewim:
evet adını öğrendik sırada memleket var  ;D  ;D   ;D  ;D  ;D

tek başına admin hakkında düşünce söylemek için daha erken diye düşünüyorum...

çünkü bu forum hem admin hem de moderatörler sayesinde düzgün bir şekilde işliyor...

seker_lady:
Mazi koridoru yapmıssınız burda  :D Adminim siteye ilk üye oldugum zamanlar pek sakindi burası sonra en cok konuyu kim acacak kampanyası ile konular costu ortam kalabalıklastı bence pek de güzel oldu rakip sitelere ugramaz olduk  :D

nalanlive:
admin'i tebrik etmek lazım gerçekten kolay bir iş değil sabır gerek yani benim admin hakkındaki düşüncem aslında tanımadığım için pek bişey diyemem ama burda gördüğüm okuduğum konulardan da çıkarttığım sonuç gayet olumlu yönde   :)    iyi,yardımsever bir adminimiz var  :)

simonbolivar:
adminimiz demokrat,ben daha önce memurların takıldığı bir forum vardı(kampanya değil) hoşlanmadıkları başlığı hemen silerlerdi.ama bizim admin incil istermisiniz başlığını da silmedi.bu onun hoşgörüsünü gösterir. ama bir konuda verdiği sözü unuttu.yeni yıldan önce promosyon malzemeleri verceğiz demişti üyelere ses yok.bizi pas mı geçti yoksa(ajanda vs)

admının kıymetını bilin

ha birde admın de birşeyler kazanıyor mu.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git