Biten Kampanyalar > Kazananlar
deliefe06 | Kazandıklarım
conglomera:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbaşkalarına doldurunca biz kazanmış olmuyoruz yedi sülale derken onlar kazanmı oluyor ;)
--- Alıntı sonu ---
Heralde yanlış anladın ben sülale terimini aynı evde yaşayan kardeş, anne, baba....vs için kullandım yani sonuçta bir eve birden fazla aynı ürün istenmesi bence yanlış. Sonuçta anne veya babanın kumbaraya nasıl bir ihtiyacı olabilir yada amca veya teyzenin. Çünkü belli bir yaşın üzerinde olan kişiler olmuyormu anne, baba, amca e onlarda o yaştan sonra maaşlarını kumbaraya atacak değiller ya hele bu borç devrinde.
a1ONEboy:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbaşkalarına doldurunca biz kazanmış olmuyoruz yedi sülale derken onlar kazanmı oluyor ;)
--- Alıntı sonu ---
Heralde yanlış anladın ben sülale terimini aynı evde yaşayan kardeş, anne, baba....vs için kullandım yani sonuçta bir eve birden fazla aynı ürün istenmesi bence yanlış. Sonuçta anne veya babanın kumbaraya nasıl bir ihtiyacı olabilir yada amca veya teyzenin. Çünkü belli bir yaşın üzerinde olan kişiler olmuyormu anne, baba, amca e onlarda o yaştan sonra maaşlarını kumbaraya atacak değiller ya hele bu borç devrinde.
--- Alıntı sonu ---
:D hmm tamam öyle diyorsan tamam ;) ;)
conglomera:
Kayit olun veya giris yapinNişanlım , yeğenlerim kuzenlerim, okuldaki öğrfetmen arkadaşlar, kardeşim, ev arkadaşım hepsine geldi.. İnanmıcaksın ama bana gelmedi.... Sonucta kazanan ben değil gibiyim anlıycaın.. Ayrıca 40 tane alıpta turşusunu kurmayada niyetim yok...Keşke sınıfımdaki öğrencilerin hepsinede isteseydim diyorum.. Amacına tam hizmet etmiş olucakti...
--- Alıntı sonu ---
Kırılma ve alınma ama "Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz" diye bir atasözü vardır. Bilinen şudur ki atasözlerinin hiçbiri boşa söylenmemiştir ve söylenen her cümle herhangi bir insanın herhagi bir zaman ve yerde karşısına çıkar.
diazem:
Çevremedeki arkadaşlarımın kazanması beni çok mutlu ediyor bu bana yeter.. Ayrıca burada bile kimsenin karşılaşmadığı bir çok kampanyayı kendime saklamayıp paylaşırım.. Kendime değil yani yaptıklarım...
conglomera:
Kayit olun veya giris yapinÇevremedeki arkadaşlarımın kazanması beni çok mutlu ediyor bu bana yeter.. Ayrıca burada bile kimsenin karşılaşmadığı bir çok kampanyayı kendime saklamayıp paylaşırım.. Kendime değil yani yaptıklarım...
--- Alıntı sonu ---
Yazdığım mesajı yanlış anlamayıp üzerinize almadığınız için teşekkür ederim. Çevrenizle paylaşım yapmanız elbetteki çok güzel bir davranış tabiki. Bunu bende yaparım. Zaten herkes öyle olmalı. Sonuçta bunlar gelip geçici işler, çok fazla üzerinde durmamak ve kafa yormamak lazım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git