Biten Kampanyalar > Kazananlar

deliefe06 | Kazandıklarım

<< < (40/61) > >>

peja:
Ben kumbaradan umudu kestim bundan sonrada yollamazlar herhalde :) :-[

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen kumbaradan umudu kestim bundan sonrada yollamazlar herhalde :) :-[

--- Alıntı sonu ---
inşallah yollarlar diyelim artık :D

conglomera:
Yani alt tarafı bir kumbara neden bütün sülale adına dolduruyorsunuz anlayamıyorum. Bırakında her isteyene bir tane gelsin. Hem hak yememiş olursunuz hemde daha fazla kişi kazanmış ve sevinmiş olur. Bir kampanyaya birden fazla katılmayalım lütfen. Hem bu forumun amacı kampanyaları bildirip en fazla kitleye hediye kazandırmak değilmi e o zaman ona göre davranın ha yok benim umrumda değil ben bencilin kralıyım herşey bennim olmalı benin benim benim benim derseniz o ayrı bir durum tabi.

a1ONEboy:
başkalarına doldurunca biz kazanmış olmuyoruz yedi sülale derken onlar kazanmı oluyor ;)

diazem:
Nişanlım , yeğenlerim kuzenlerim, okuldaki öğrfetmen arkadaşlar, kardeşim, ev arkadaşım hepsine geldi.. İnanmıcaksın ama bana gelmedi.... Sonucta kazanan ben değil gibiyim anlıycaın.. Ayrıca 40 tane alıpta turşusunu kurmayada niyetim yok...Keşke sınıfımdaki öğrencilerin hepsinede isteseydim diyorum.. Amacına tam hizmet etmiş olucakti...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git