Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Blog Kampanyaları Nasıl Olsun ?

<< < (11/13) > >>

glh_n:
Arkadaşlar keşke herşey kesinleşmeden  anket sonuçlarına göre  düzenlemeler yapmaya başlamasaydınız  :)

yupi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar keşke herşey kesinleşmeden  anket sonuçlarına göre  düzenlemeler yapmaya başlamasaydınız  :)

--- Alıntı sonu ---
valla bende ankete göre pişman oldum yaptığıma hepsini toplayıp tek konu olarak açtım katılım gözle görülür derece azaldı bende artık tek tek açmaya başladım tekrar..Şimdi zaten o toplu olan kampanya bölümümü silicem

hako65:
aynen bende tek başlıkta denedim dün 1 kişi bile yorum yazmadı ama ayrı ayrı açınca herkes katılmaya başladı yani tek başlık işi pek çözüm gözükmüyor :)

kendi adıma bitan kampanyaları kaldırıyorum  :)

xcelis:
bencede eski düzen en iyisi çoğuna katılmadım ya kafam karıştı hepden
ya zaten kampanya konusunu açan yani blog sahibi değil ki konuyu kasan katıldım katıldım diye yazılıyor konu uzuyor gidiyor nasıl katıldığımızı takip mi edicez tşk edelim konuya böylece tşketmişim demekki katılmışım deriz diiimi ama :)

inaysa:
bende tek başlıkta topladım ama pişman oldum ayrıca ben çok kampanya yapmıyorum diğer blogcu arkadaşlarımın kampanyalarınada katılıyorum katılan biri olarakta her kampnaya ilgimi çekmiyor şimdi tek tek arıyorum buda zor oluyor valla bence eskisi gibi olsun bölece gözden kaçan kampanyada olmaz çok işime yarayan bişeyide kaçırmak istemem açıkçası

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git