Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Blog Kampanyaları Nasıl Olsun ?

<< < (10/13) > >>

balpötüşü:
artık bir çözüm bulunsa ben şahsım adına mutlu olucam.tek tek konu açanlar var,güncel kampanyalarım diye konu açıp sonra birde ayrıyetten tek konu açanlarda var.böyle oluncada bizim tek başlık bile kayboluyor gerilere.kimseyi rahatsız etmemek adına yazmakta istemiyorum ama katılımda azalma oldu.lütfen yönetim artık bu konuya çözüm getirsin resmen karman çorman bir hal aldı blog kampanyaları bölümü :-\

nursen:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinartık bir çözüm bulunsa ben şahsım adına mutlu olucam.tek tek konu açanlar var,güncel kampanyalarım diye konu açıp sonra birde ayrıyetten tek konu açanlarda var.böyle oluncada bizim tek başlık bile kayboluyor gerilere.kimseyi rahatsız etmemek adına yazmakta istemiyorum ama katılımda azalma oldu.lütfen yönetim artık bu konuya çözüm getirsin resmen karman çorman bir hal aldı blog kampanyaları bölümü :-\

--- Alıntı sonu ---

su anda kampanyaları toplamak sartı yok dıye ben ayrı ayrı konu actım acıkcası ama denırse hepsı toparlansın tek konu olsun o zaman düzeltirim bence sende oyle yapaydın keske  ???

pLnLp:
Arkadaslar zaten suan kural tam daha belli olmadı. Ankete göre herkez birşeyler yapmış ..  :) Bu yüzden çorba oldu. En kısa zamanda düzenleme yapılcak. Ama büyük ihtimal aynı başlık altında olmıcak.
Çünkü eskisinden daha beter oldu..

balpötüşü:
yarın tek başlık açıcam ama bu seferde 10 konum var hepsini aktif tutmak adına yine karışıcak o bölüm.

emirtalha:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın tek başlık açıcam ama bu seferde 10 konum var hepsini aktif tutmak adına yine karışıcak o bölüm.

--- Alıntı sonu ---

aslında tek başlık altında hergün sonunda yada her sabah bütün güncel olan kampanyalar tekrar yorum yapılsa hem güncellik korunmuş olur hemde katılım yapacak arkadaşların tek başlıkta bütün kampanyaları görmesi sağlanmış olur.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git