Gönderen Konu: Gerçek Mektup :)  (Okunma sayısı 12081 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
Gerçek Mektup :)
« : 28 Ocak 2009, 01:50:23 »
Vestel’e yazılmış gerçek bir tüketici mektubu

Vestel onyx flat 82 ekran 16:9 100 hz pip marka televizyonu 5 sene önce 2.100,00 tl vererek satın aldım. Bu süreç (1 yıl önce) içinde ilk önce konjektörü bozuldu. Sebep olarak stand by konumunda bıraktığınız için dediler. 260,00 tl ücret aldıktan sonra tamir ettiler. Ya sabır olur böyle şeyler dedim sineye çektim. Bu arızanın üzerinden 1 yıl geçti. Bu kez renkler gitmeye başladı. Servis çağırdım, renk tüpü bitmiş, 600,00 tl dediler. Yenisi 1000,00 tl civarı olan bir tv’nin tüpü 600,00 tl olunca çöpe at yenisini al demek. 1982 yılında amcamın Alman’ya dan getirdiği itt schaub lorenz marka tv, hala takır takır çalışırken vestel’in 2.100,00 tl’lik tv’si çöp oluyor. Avukat olsam sizinle uğraşırım ama ben bu dünyada olmasa da öbür dünyada kesin çözüm yaratan başka bir yol seçiyorum.

Şimdi… Bu tv’yi üretenin, yapım aşamasında çalışanın, kamyona koyup İstanbul’a getirenin, mağazasına koyup müşterisine satanın, eve getirip kuran teknik servisinin, vestel reklamında oynayan sanatçının, o fabrikayı yapan mimar ve mühendisinin, bu firmanın sahibi Mehmet Nazif Zorlu olmak üzere ölü diri tüm zorlu ailesinin Allah bin türlü belasını versin… İki yakaları bir araya gelmesin.. Fabrikaları yansın ocakları batsın… Kuru ekmeğe muhtaç kalsın.. Kestiği kurban, ettiği dualar kabul olmasın… Mezarlarına bir tas su döküp Fatiha okuyan olmasın… Cehennemin en dibinde cayır cayır yansın… Vatandaşa sattığı çürük malın parasıyla satın aldığı uçağı düşsün, yatı batsın… Soyu kurusun… Arayanı soranı olmasın…

Amentü birsin ve billahi nursun bütün müsibetlerin vestel’in üzerine dursun…

Eveeett şimdi rahatladım…

Gelelim benim gibi yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı düşüncesi ile yaşayan ulusalcı öküzlere…

Araştırmadan, sormadan, en azından Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ki vestel hakkında yazılanları okumadan 2.100,00 tl verip bu tv’yi alan birisi olarak öküz olduğumu kabul ediyorum.

Ama günün birinde bu aileye(Zorlu) mensup birisiyle karşılaşırsam burnunun üstüne kafayı koyacağımı buradan taahüt eder şimdiden yaptığım bu açık tehdidi yetkili savcılara bildiririm. Ayrıca Allah kısmet ederse bu yaz tatilinde Çeşme’ye giderken üşenmezsem arabanın bagajına tv’yi koyup vestel fabrikasının kapısının önüne atacağım. O fabrikada bu tv’yi üreten herkesin münasip bir yerine sokacakları kadar un ufak edip hediye olarak bırakacağım. Tabii en büyük parça Mehmet Nazif Zorlu’ya vestel kullanıcısı bir müşterisinden hatıra olarak…

Bu yazdıklarıma ilaveten yok biz doymadık, bir de küfür ve dayak yemek istiyoruz diyorsanız, adresim ve telefonum da gerçektir.

Sizden bu durumu düzeltmeniz için bir şey de istemiyorum. Zira firma olarak böyle bir vizyonunuz da yok. Malı satana kadar sizin işiniz.

Allah’ın Babadağlı basmacısından elektronik devi olursa bu kadar olur zaten…

ALINTIDIR.

Çevrimdışı minikcim

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Gerçek Mektup :)
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2009, 01:52:48 »
valla harikasın sen yaa nerden buluyorsun bunları ölüyorum gülmekten allah iyiliğini versin  ;D ;D
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2009, 02:18:32 Gönderen: minikcim »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2009, 01:53:39 »
aminnn  ben bulurum :) iyi geceler ben yatar yeni kampanyalarda görüşünceye dek k.i.b  ;D

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2009, 01:54:38 »
Ohhh içimden geçenleri dile getirmiş,rahatladım şimdi ;D gidip rahat rahat uyuyabilirim ;D

Çevrimdışı minikcim

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2009, 01:56:47 »
iyi geceler  :D

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2009, 02:07:39 »
güzelmiş şikayetvar.com danmı alıntı ???
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2009, 02:09:35 »
Adam deli olmuş 2500 ü çöpe gitmiş yazık ya

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2009, 02:11:51 »
Nivea’dan Acayip Şikayetçiyim!
Ben bi hipermarkette çalışıyorum.Tam karşı standımda Nivea var.Sorun onların orda olması deil.orda çalışan görevli kız.Ben ona aşık olduğumu belli etmeme rağmen hiç bi tepki alamıyorum.Şikayetim şu:Nivea ya bu standı kaldırsın yada bu kızla tanışmamı sağlasın.
İlgililerden yardım bekliyor.
Rumuz:afacandeniss
şikayetvar.com da buna benzer çok var :D

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2009, 02:12:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sadece birkaçına baktım isterseniz bakın

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 28 Ocak 2009, 02:12:58 »
bende  bu siteyi takip ediyorum  bir  gerçek var  vestel ve  bosh beyaz eşya üretimine  türkiyede başladığından beri şikayet sayısı baya bir artı bu tesadüf değil gibi geliyor bana benimde bir  buzdolabı alma niyetim var ama karar veremiyorum  ya  arçelik  yada  sımens alcağımm bu arada  yazıda  harika  gerçekten  üzüldüm adama  :)
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2009, 02:14:38 Gönderen: memoli444 »
;)