Diğer > Kampanya Şikayet

hediye fabrikası şikayet

<< < (3/4) > >>

pamukseker:
benimkide şimdi geldi çim adam yupinin bloğundan kazandığım. sinirlenip çimlerin içine bişey yerleştirmiş olmasınlar  :P

isimyok000:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimkide şimdi geldi çim adam yupinin bloğundan kazandığım. sinirlenip çimlerin içine bişey yerleştirmiş olmasınlar  :P

--- Alıntı sonu ---
:D :D :D

balpötüşü:
arkadaşlar hiç mailleşmeyin direk arayın dün aradım bugün canana gitmiş bakayım bana gelmedi diğer kazanana gittimi sorcam şimdi onada >:( ben dün baya sert konuştum haklarını verdim

dilemma21:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar hiç mailleşmeyin direk arayın dün aradım bugün canana gitmiş bakayım bana gelmedi diğer kazanana gittimi sorcam şimdi onada >:( ben dün baya sert konuştum haklarını verdim

--- Alıntı sonu ---

aynen şeker maillere cevap bile vermiyolar bende arıyacam birazdan hem çim adamlar hemde bokomalar gelicek ama gelmedi hiç biri

isimyok000:
ya zaten maillerre cevap vermemeleri insanı deli ediyor. Tamam hediyeler geç kalabilir normaldir ama en azından bi açıklama yap, dikkate almıyomuş gibi cevap vermeyince kötü oluyo insan

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git