Diğer > Kampanya Şikayet

hediye fabrikası şikayet

(1/4) > >>

isimyok000:
arkadaşlar birçok blogda ve benim blogumda hediye fabrikası ile kampanyalar düzenlendi.Görüştüğüm bazı bloggerlar da hediye fabrikasında şikayetçi. Kazananların hediyelerini yollamamak için 40 dereden su getirdiler. hediyede hediye olsa 2 kişiye çim adam yollayacaklar >:(  En az 20 mail atmışımdır. 2 sine cevap gelmiştir toplasan. Lütfen bu firmadan mağdur olanlar şikayetlerini dile getirsinler. ben az önce mail attım. şöyle yazdım;

''yeter artık milletle dalga geçtiğiniz . 2 kıytırık hediye vereceksiniz kendiniz rezil ettiniz. kampanya yaptığınız bloggerlar hediye fabrikasından illallah diyor. böyle kötü bir reklam olamazdı ama siz bunu başardınız. ne kadar güvensiz bir alışveriş sitesi olduğunuz ortada. ama bu böyle bitmeyecek. sizi nette gördüğüm heryerde çok güzel tanıtacağım. google da ''hediye fabrikası'' yazınca sitenizden önce şikayetler çıkacak. iyi niyetimizi suistimal ettiniz. bir çok insan size ve biz bloggerlara güvenip siteye üye oldu. kendi adıma hakkımı helal etmiyorum size!!! ''

erteb:
Ellerine sağlık canım. Çok güzel yazmışsın. Ben de atacağım mail.

SüsLü:
yuhh beee benimde 2 kazananım ve 2side kendimin olmak üzere 4 çim adamım yollanmadı yerin dibine sokalım şunları  >:(

yupi:
benimde en son kazananlarımın çimadamları geldi ayrıca benimkide tabi bana mail atmışlardı bir mail adresi vererek bilgileri buraya yollayın lütfen diye orayada yolladım ama hala ne gelen ne giden var

isimyok000:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde en son kazananlarımın çimadamları geldi ayrıca benimkide tabi bana mail atmışlardı bir mail adresi vererek bilgileri buraya yollayın lütfen diye orayada yolladım ama hala ne gelen ne giden var

--- Alıntı sonu ---

aynı şeyi banada yaptılar canım başka bi mail adresi verdiler ama sonuç aynı ilgisizlil.
Şikayet var.com a da yazdım ben :P bakalım yayınlarlarsa. Hırs oldu artık bu bende  >:(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git