Devir teknolojik,hızlı devir
Sen de tıkla,avantaja çevir
Kalite burada,çeşit burada
Haydi durma Sepeteindir !
Benim sloganım..
Herkese bol şans dilerim...
çok güzel ben katılmam sanırım yazılanları okuduktan sonra sizlere bol şans
katılan arkadaşlara başarılar

tabi önce bana
Benim sloganım..
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için,çok naziksiniz.
Ama maalesef şansım yaver gitmiyor,4 beğeni alabilmişim,bu benim başarısız olduğumu gösteriyor en azından yarışma kriterleri içerisinde.
Daha evve Giymix slogan yarışmasında 2.liği almıştım,ama bu defa zor gibi

Bence şansınızı denemelisiniz:)
bu kampanya 9 ekimde bitmiyormuydu?
17 Ekim tarihine dek uzatılmış.Ama bir sorun var,yarışmaya katılan sloganlar farklı başlıklarda yer aldığı için ve yorumlar üstüste bindiği için ,sloganları okuyup beğenmek isteyenler maalesef göremiyorlar cümleleri..
Arkadaşlarım diret link attığım halde göremedi sloganlarımı mesela,sanırım diğer sloganlar için de geçerlidir.
Görüşleri gör / bildir butonuna tıklanınca alt alta açılıyor sloganlar ama bunu göremeyen pek çok insan var...
Tek başlık altında ve açık bir şekilde yayınlaalar keşke sloganların tümünü tek link atarak direkt görebilse herkes...
Benim sloganım..
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için,çok naziksiniz.
Ama maalesef şansım yaver gitmiyor,4 beğeni alabilmişim,bu benim başarısız olduğumu gösteriyor en azından yarışma kriterleri içerisinde.
Daha evve Giymix slogan yarışmasında 2.liği almıştım,ama bu defa zor gibi 
Bence şansınızı denemelisiniz:)
linki özelimize yollarsanız destek oluruz
Sonuçlar ne zaman açıklanır ,bilgisi olan var mı acaba?
kazanan açıklarlar ama hediyeyi göndermek için kazanın defalarca aramasını , yalvarmasını beklerler,
kazanan açıklarlar ama hediyeyi göndermek için kazanın defalarca aramasını , yalvarmasını beklerler,
birde sizin istediklerinizi değil ellerinde kalan ve birçoğu satılmayan ve arızalı ürünleri gönderirler değiştirmek için boşuna uğraşmayın sinirlendiğinizle kalırsınız.
ne değiştirmesi

adres istemedinizki diye mail attım, tamam gönderin adresinizi dediler, verdik ama bir ay olacak gelen yok

Arızalı urunu ne yapcakmışız acaba, kendileri kullansın