Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Evinde evcil hayvan besleyen arkadaşlar!!

<< < (6/12) > >>

adavapuru:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtomatik yemleme makinası genelde balıkların öğün farkı olmaması için kullanır sizide kısa gezmelerinizde idare edecektir.Yemin şakası olmaz o yüzden sera,eheım.. vb gibi kaliteli ürünler alın... Ortalama olarak 30 tl başlar -150 kadar hata daha profesyonelleride var... ;)

--- Alıntı sonu ---
tam akvarist açıklaması olmuş :)

peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtomatik yemleme makinası genelde balıkların öğün farkı olmaması için kullanır sizide kısa gezmelerinizde idare edecektir.Yemin şakası olmaz o yüzden sera,eheım.. vb gibi kaliteli ürünler alın... Ortalama olarak 30 tl başlar -150 kadar hata daha profesyonelleride var... ;)

--- Alıntı sonu ---
tam akvarist açıklaması olmuş :)

--- Alıntı sonu ---
;DTeşekkürler ben amatör akvarist ::) :)

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtomatik yemleme makinası genelde balıkların öğün farkı olmaması için kullanır sizide kısa gezmelerinizde idare edecektir.Yemin şakası olmaz o yüzden sera,eheım.. vb gibi kaliteli ürünler alın... Ortalama olarak 30 tl başlar -150 kadar hata daha profesyonelleride var... ;)

--- Alıntı sonu ---
çok teşekür ederim  arkadaşım  bilgi  için  bazıları gibi kafaya  almadın ilgilendin  :) ;)

adavapuru:
ah canım hemen alındı   ;D  küstüm   :'( aynı şeyi yazdık farkı ne   ???

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinah canım hemen alındı   ;D  küstüm   :'( aynı şeyi yazdık farkı ne   ???

--- Alıntı sonu ---

şaka  yaptım yaaa sanada  tşk  ederimmm  :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git