Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Evinde evcil hayvan besleyen arkadaşlar!!

(1/12) > >>

peja:
Evlerimizde beslediğimiz kedi, köpek, balık, kuş, kaplumbağa vs. gibi bir çok dosyumuz olduğu şüphesiz; onlara bakmak ve onlarla yaşamak biz insanlara inanılmaz keyif veriyor, bir bakıma onlarla yaşamak bizlerin stres ve gerilim boşaltma araçlarımız oluyor...

Ankete katılan arkadaşlar besledikleri hayvanların birkaçtane foto ekleme imkanları var ise eklerseniz daha güzel olur bizde tanımış ve görümüş oluruz...

Ben evimde hobi amaçlı akvaryumlarla uğraşıyorum.Yaklaşım 3 senedir balıklarla iç içeyim beslemiş olduğum bir kaç tür var ve şimdide bakmaktayım eski ve şimdikilerden bir kaç fotoğraf...

Biraz fazla oldu resimler ::)Sizlerinde beslediği hayvan dostları varsa bekliyoruz... ;)

adavapuru:
peja sana iyi haber eşim akvaryumcu üretimhanesi var ihtiyacın olursa sölim yunuslar güzelmiş bu arada :)

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeja sana iyi haber eşim akvaryumcu üretimhanesi var ihtiyacın olursa sölim yunuslar güzelmiş bu arada :)

--- Alıntı sonu ---

bu  habere bende  çok  sevindim  :D bendede  akvaryum  var  fikir  alış verişi  yaparız  artıkkk  ;)

peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpeja sana iyi haber eşim akvaryumcu üretimhanesi var ihtiyacın olursa sölim yunuslar güzelmiş bu arada :)

--- Alıntı sonu ---
Teşekkürler.Eşinizin  nerede üretimhanesi belki tanıyor olabilirim ???

adavapuru:
ist küçükyalı akvarum.coma üyeyseniz tanırdınız

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git