Helikopter Turu Kazananlar
Asil:
Selçuk Özten
--------------------------------------------------------------------------------
Yedek:
Ali Osman Demirezen
PlayStation 3 Kazananlar
Asil:
Testere 1/2 – Beni Şımart
[ İzle ]
Serhat Sebze
--------------------------------------------------------------------------------
Liquify – Beni Şaşırt
[ İzle ]
Ali GÖkçe YILMAZ
papağan haklı beyler – Beni Güldür
[ İzle ]
Serdal Genç
Yedek:
Vaka vaka - Beni Güldür
[ İzle ]
Kuzey Gürken
İsimsiz - Beni Şımart
[ İzle ]
Fatih Ertürk
Ne Oluyor Orda Dikkatli Bakın!!! - Beni Şaşırt
[ İzle ]
Ali Yılmaz
Ben kazanmişim bana oy veren arkadaşlara çok teşekkürler de ps3 de kazanmam gerekirdi.O kadar uğraştık ps3 de kazanirim diye.Olmaz ki böyle helikopter turu 500 tl civarinda ps3ler 800 tl keşke 2. mi olsaydim

.Neyse bari Merve moralimi düzeltir.
Sozten kazanmış. 
Ee hani oylayanlar. 
Valla oy isterken belirtmiştim hepinizden oylayanlara da hediye verilecegi hakkında ancak açıklamamişlar.

Arıyacam xoyu oy verenlerin hediyesi ne olacak diye.Arayınca yazarım burdan
sozten iki maç yaparız artık

bizim içinde merve ile bir fotoğraf çektir..
Yok ya ps3ü vermemişler.O kadar ugraş ugraş 2.nin ödülü daha büyük saçmalık (tabi helikopter turu kimine göre daha büyük ödül sayılabilir de artık merve tesellim oldu ondan mi istesem ps3ü)Bolca da fotograf çektirmeyi düşünüyorum forumda yayinlarim
maıl atmıstım oylayanlar için cvp hemen geldi
Merhaba,
Takdir edersiniz ki o kadar insanın ismini burada yayınlamak biraz zaman alacaktır. Sürpriz hediyeler, adres belirten katılımcıların bir kısmının adreslerine postalanacaktır. Gönderme işlemi tamamlandıktan sonra konuyla ilgili bir mail alabilirsiniz ya da web sitesinde bunun için ayrıca bir sayfa yapabiliriz.
İyi günler
Yok ya ps3ü vermemişler.O kadar ugraş ugraş 2.nin ödülü daha büyük saçmalık (tabi helikopter turu kimine göre daha büyük ödül sayılabilir de artık merve tesellim oldu ondan mi istesem ps3ü)Bolca da fotograf çektirmeyi düşünüyorum forumda yayinlarim
bende hem ps3, hem merve sandım

neyse merve'yi kandır bi ps3 yollasın xo sana

fotoğrafları bekliyorum şahsen