İster müzisyen ol, ister iyi bir dinleyici... Müzik benim işim diyorsan yarışmaya hazırsın!Yapman gereken tek şey sorulara doğru cevap vermek. Günde 5 hakkın bulunuyor, her yanlış cevap haklarından birini götürüyor.
En yüksek puanın sahibi, o ayın kazananı oluyor. Haydi göster kendini!Bu dönemin ödülü
1 Şubat'a kadar en yüksek puana ulaşan 100 kişi Miller Portable Speaker Bag kazanıyor!ARKADAŞLAR Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin GİR VE ÜYE OL.GÜNLÜK5 SORU SORUYOR DOĞRU CEVAPLA AY SONUNDA HEDİYE AL GÖTÜR.
Bu arada doğru cevaplarıda yazın arkadaşlar faydalansın.Hep ben mi yazacam sizde ekleyin.BAKALIM.
Teşekkürler arkadaşım tam benim tarzın bi yarışma bildiğin doğru cevapları eklerim.
abow kazık ötesi
teşekkürler paylaşım için
Arkadaslar kazanmısım..
Miller Music World sitesindeki Miller Music Challange'a katılıp sorularıdoğru yanıtlayarak Miller Portable Speaker Bag kazandın! maılı geldı az once ısın ılgınc tarafı oglum yarısıyordu kafasına gore tıklıyordu cevapları tabı bende yarısmıstım.Şımdı bu kazandıgım odul nedır bır bılen varmı

mp3 tarzında bıseymı ??
bende kazanmışım harika.bugün şanslı günüm iyi sonuçlar aldım
Arkadaslar kazanmısım..
Miller Music World sitesindeki Miller Music Challange'a katılıp sorularıdoğru yanıtlayarak Miller Portable Speaker Bag kazandın! maılı geldı az once ısın ılgınc tarafı oglum yarısıyordu kafasına gore tıklıyordu cevapları tabı bende yarısmıstım.Şımdı bu kazandıgım odul nedır bır bılen varmı
mp3 tarzında bıseymı ??
bana da aynı mail geldi umarım işe yarar bir şey kazanmışızdır..
Arkadaşlar aynısı bana da geldi bende kazanmışım ;Dbakam yolladım iletişim bilgilerimi
teşekkürler paylaşım için 
Arkadaşım sana mail i gönderen adres şu mu acaba?Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin yanlışlıkla e-mail i silmişimde