Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
14 Şubat için hediye önerileriniz :)
glmcn:
ben bu sefer atkı bere örmeyi geçtim. önceden kıyafet de almıştım. o yüzden parfüm seti ve sihirli bardağa kendi resmimi bastırıp yollamayı düşünüyorum. ha bi de güzel bi çakmak aldım şimdiden. belki küçük bi şey daha eklerim :)
(tabi o zamana kadar ayrılmazsak :D )
adavapuru:
Tek taş tek taş :)
chemy:
internette takvim yapma programı var. kendi resimlerinizden oluşan bir takvim yaptırabilirsiniz. takvime özel günlerinizi de not edebiliyorsunuz.
logcupasa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben bu sefer atkı bere örmeyi geçtim. önceden kıyafet de almıştım. o yüzden parfüm seti ve sihirli bardağa kendi resmimi bastırıp yollamayı düşünüyorum. ha bi de güzel bi çakmak aldım şimdiden. belki küçük bi şey daha eklerim :)
(tabi o zamana kadar ayrılmazsak :D )
--- Alıntı sonu ---
sıhırlı bardak cok guzel :) eger kastettıgımız aynı seyse sıcaklıkla fotograf bellı oluyor:) ondan hedıye etmıstım gecen yıl cok mutlu olmustu valla :) ....Bu yılsa ne alacagıma karar veremedım bı turlu of of :S
linkinpark:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapininternette takvim yapma programı var. kendi resimlerinizden oluşan bir takvim yaptırabilirsiniz. takvime özel günlerinizi de not edebiliyorsunuz.
--- Alıntı sonu ---
link werirsen daha ii olur bence :))
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git