Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

14 Şubat için hediye önerileriniz :)

<< < (3/4) > >>

chemy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininternette takvim yapma programı var. kendi resimlerinizden oluşan bir takvim yaptırabilirsiniz. takvime özel günlerinizi de not edebiliyorsunuz.

--- Alıntı sonu ---

link werirsen daha ii olur bence :))

--- Alıntı sonu ---

işte link ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

glmcn:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bu sefer atkı bere örmeyi geçtim. önceden kıyafet de almıştım. o yüzden parfüm seti ve sihirli bardağa kendi resmimi bastırıp yollamayı düşünüyorum. ha bi de güzel bi çakmak aldım şimdiden. belki küçük bi şey daha eklerim :)
(tabi o zamana kadar ayrılmazsak :D )

--- Alıntı sonu ---
sıhırlı bardak cok guzel :) eger kastettıgımız aynı seyse sıcaklıkla fotograf bellı oluyor:) ondan hedıye etmıstım gecen yıl cok mutlu olmustu valla :) ....Bu yılsa ne alacagıma karar veremedım bı turlu of of :S

--- Alıntı sonu ---

evet aynı bardaktan bahsedioruz. galatasarat store da da var. aynı fiyat. hem gs amblemi hem de benim fotom olsa diorum...
ayrı şehirlerde olunca daha da bi özel olur sankim böle bi hediye:)

Beyondparadise:
:'( :'( :'(:'( :'( :'(

Benim kazma sevgilim bunuda es geçerşe yolmak suretiyle kazmalıktan talaşlığa terfi ettirecem.

İlk sene ay dönümünde bile çiçek aldı ikinci sene özel günlerde aldı geri kalan 4 sene es geçti :'(

Erkek milleti kafalayana kadar herşey :'(

neyse bana sevgililer gününde bunun verilmesi çooook hoşuma giderdi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:'( :'( :'(:'( :'( :'(

Benim kazma sevgilim bunuda es geçerşe yolmak suretiyle kazmalıktan talaşlığa terfi ettirecem.

İlk sene ay dönümünde bile çiçek aldı ikinci sene özel günlerde aldı geri kalan 4 sene es geçti :'(

Erkek milleti kafalayana kadar herşey :'(

--- Alıntı sonu ---
;D ;D o istisna dicem yemiceksiniz :D

glmcn:
ben ne alacağını öğrenmeye çalışıorum ama sölemio pis şeee :D
sakın  parfüm seti alma dedim. 2 keredir parfüm seti alıo die:D ama bu sefer hem kendi bir şey yapacakmış hemde birşeyler alacakmış  ::)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git