Gönderen Konu: ağız yarasına çözümm  (Okunma sayısı 8413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
ağız yarasına çözümm
« : 07 Ağustos 2010, 22:35:20 »
ağzımın içinde çeşitli yerlerde birsürü yaralar cıkıyor.son 5 yıldır hep bu yaralarla yaşıyorum.ufak tefek de değil baya kocaman beyaz yaralar... doktora gidiyorum tek verdiği ilaç kenakort mudur nedir öyle bişey. yarayı da geçirmiyor sadece acısını hafifletiyor. geçen gün yemek yerken elimdekileri fırlatıp yeterrrrrrr çığlıkları arasında masayı terk ettim.o derece acı yani.biri bitiyor öteki başlıyor.

eee bundan bize ne diceksiniz. ben bunun çaresini bir türlü bulamadım. nolur bana yardımcı olun.kocakarı metodu mu dersiniz tıbbi metodlar mı bilemem ama nolur bana bir yol yordam gösterin.ınternette tuzlu su dıyeo bir işe yaramıyor. biri yemek sodası sür dedi.bu gece onu denicem.
:)

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: ağız yarasına çözümm
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2010, 22:38:54 »
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, bir zamanlar yengemin kullandığı mürekkep gibi lacivert bir gargara vardı bende bir kere kullanmıştım ve hemen geçirmişti ismini şuan için bilmiyorum ama en kısa zamanda öğrenip sana gönderirim. umarım sigara içmiyorsundur bu arada  ???
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2010, 22:40:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, bir zamanlar yengemin kullandığı mürekkep gibi lacivert bir gargara vardı bende bir kere kullanmıştım ve hemen geçirmişti ismini şuan için bilmiyorum ama en kısa zamanda öğrenip sana gönderirim. umarım sigara içmiyorsundur bu arada  ???
yok ya ne sigarası ben kola bile içmem çok şükür. kardeşim eczacı ilacı ona anlatırım o anlar hangisi olduğunu. denerim hiç sorun değil yeter ki geçsin.artık gercekten iş çığrından çıktı.çok saol yaa

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2010, 22:47:02 »
Çok geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm şimdi. Şimdilik kimyasal karıştırılmış ilaç haricindeki şeyleri kullanma bence derim. Bitkiler hakkında araştırma yapıp seni buradan bilgilendireceğim inşallah.

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2010, 22:51:51 »
karanfil ve karbonatın faydalı olduğunu biliyorum hatta karbonatı denemiştim çok acıtıyo ama geçirmişti   kenakortu da önercektim de faydası olmamış anlaşılan...Çok geçmiş olsun canım bu arada
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 07 Ağustos 2010, 22:55:28 »
çok tesekkurler arkadaslar.bu zamana kadar dalgasına vuruyordum falan ama yok ya dayanılacak gibi değil.karbonatlı suyu da denedim.vitamin kullanıyorum belki vitaminsizliktendir diye ama sanırım ondan değil.bir değişme olmadı 1 aydır. yaralarımın bana tek faydası kilo problemim olmuyor çünkü yemek yiyemiyorum :) 168cm boy 45 kg ile dolanıyom ortalıkta :) zayıflamak isteyenlere yaralarımı yollayabılırım :)

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2010, 23:04:00 »
böğürtlen reçeli hemen geçirirmiş bendede çok olurdu herkes söyleyip duruyodu pek bulamadığım için denemedim ama bulma imkanın varsa dene

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 07 Ağustos 2010, 23:05:23 »
aktarda nöbet şekeri var bide onu dene istersen iyi geliyor.

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2010, 23:10:04 »
geçmiş olsun alternatif tıp olarak araştırdım umarım yardımcı olur

Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2010, 00:17:05 »
Bende de cok oluyor o. Doktor vitaminsizlikten dedi. Beyaz beyaz yara dediğin tıp dilinde aft diyorlar. Rizedeyken oldu en son naneli böyle ağzı uyuşturan şurup şişesinde bir gargara vermişti.
Bi abla bana tuzlu su ile gargara yap iyi geliyor demişti. Onuda denemiştim. Karbonatııda denedim. Ama yakıyor işte. Naneliyi dene bi sen. Bi süre ağzın dilin uyuşuyor ama.

Çok kötüdür, insan su bile içemiyor..
Geçmiş olsun

( Birdahakinde bende  şu karanfili deniycem )
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin