kazananları doğru düzgün birşekilde göremiyormuyuz bakmak istediğim sıraya ne kadar uğraştıysamda gelmiyor yada bakabilen varsa 6 ağustos 13-14. sıralara bakabilirmi kim olduklarını yazabilirmi
burdaki kuryeler yan gelip yatıyo herhalde hala gelemedi ya dağıtımda yazdığı halde. 4 tane kazanmıştık ama eşim adresi eksik yazmış geri iade edilmiş görünüyorr ..
kazananları doğru düzgün birşekilde göremiyormuyuz bakmak istediğim sıraya ne kadar uğraştıysamda gelmiyor yada bakabilen varsa 6 ağustos 13-14. sıralara bakabilirmi kim olduklarını yazabilirmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSonundaki rakamı 5 diye değiştirebilrsin hangi gün katıldıysan ctrl+f yapıp ismini aratırsanda daha kolay olur
benım ılk gun kazandıgım paketlerden biri farklı adreseydı o gitmiş dün.bizim adrese olanlar hala gelmedı=(
benimki şimdi yazmaya başlamış ama kayseri yazıyor

ben aydındayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Sonundaki rakamı 5 diye değiştirebilrsin hangi gün katıldıysan ctrl+f yapıp ismini aratırsanda daha kolay olur
çok sağol çok yardımcı oldu
bana gelen urunler suan ıstanbulda gorunuyo sanırım gerı gonderılmış hemen arayıp kavga etmem lazım
bana gelen urunler suan ıstanbulda gorunuyo sanırım gerı gonderılmış hemen arayıp kavga etmem lazım 
Daha dağıtıma çıkmamıs olabilir.
Daha dağıtıma çıkmamıs olabilir.
dagıtımda ızmırde gorunuyodu kac gundur sımdı ıstanbulda