ordaki şeyler aşşa yukarı hakeret ediyomu
bu ekolayzır tişörtün özelliği neordaki şeyler aşşa yukarı hakeret ediyomu
Müziğe ve ses duyarlı verdiğim linkte videosu da var ordanda inceleyebilirsin
2 tane kazanmıştım birini açtık kullanmak için diğeri de takasa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu ekolayzır tişörtün özelliği neordaki şeyler aşşa yukarı hakeret ediyomu
evettMüziğe ve ses duyarlı verdiğim linkte videosu da var ordanda inceleyebilirsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu ekolayzır tişörtün özelliği neordaki şeyler aşşa yukarı hakeret ediyomu
evettMüziğe ve ses duyarlı verdiğim linkte videosu da var ordanda inceleyebilirsin
önerirmisin peki güzel bişeymi
erkek bedeninde olduğu için kendim kullanamıyorum
alcan mıııı
ya ben beğendim görkem de çok beğendi biri onda işteerkek bedeninde olduğu için kendim kullanamıyorum
![]()
alcan mıııı
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben beğendim görkem de çok beğendi biri onda işteerkek bedeninde olduğu için kendim kullanamıyorum
![]()
alcan mıııı
![]()
5 lira vereyim kargo senden
hem ben satış yapmıyorum ki canım sıkıldı gelen kargoda olmayınca takas geldi aklıma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben beğendim görkem de çok beğendi biri onda işteerkek bedeninde olduğu için kendim kullanamıyorum
![]()
alcan mıııı
![]()
5 lira vereyim kargo senden5 lirayla kargoyu zor ödersin![]()
hem ben satış yapmıyorum ki canım sıkıldı gelen kargoda olmayınca takas geldi aklıma
![]()
içinden 2 paket yendi sadece
güneş kavonozuna orjinal adidas futbol topu veya sesli peluş hayvan (32cm.) verebilirim.
Şu alışveriş merkezindeki oyuncak yakalama makineleri de saolsun 10 jetonda bi tane yakalasakta ev peluş hayvanlarla doldu
Ama başka şeylerle takas etmek istersen yine konuşuruz özellikle ıpod falan çok istiyorum yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben beğendim görkem de çok beğendi biri onda işteerkek bedeninde olduğu için kendim kullanamıyorum
![]()
alcan mıııı
![]()
5 lira vereyim kargo senden5 lirayla kargoyu zor ödersin![]()
bugün gelen hariboları göndereyimiçinden 2 paket yendi sadece