Internetten Para Kazan > Para kazan

Beklenen Oldu Türk lockerz Açıldı

<< < (10/10)

laurencnrd:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok link vermene gerek yok,onu biliyorum bence o da bir şeyleri keşfetmiş..manuel alamazsın çünkü o hediyeyi almak isteyen kaç tilki var başında bekleyen..tesadüfen olabilir ama gerçekte büyük bir ödülü katiyen alamaz..:)

--- Alıntı sonu ---

o da kulaklık,oyun vs. almış.küçük şeyler :)
anladım bu lockerz gemisi botsuz asla yürümez :)

--- Alıntı sonu ---

bot + net hızı başka bir şeye gerek yok..yeni versiyonlar satışta..şu son versiyondaki güncellemeyi yapan yazılımcı arkadaşı takdir ettim..kusursuz çalışıyor ama netin hızlı olmazsa hiçbir şeye yaramaz o versiyon.. :)

--- Alıntı sonu ---

evet.. neti yazmayı nasıl unutmuşum :D

ben de takdir ettim. emeğine,yüreğine,bileğine sağlık :D  fakat ah şu net hızı :(

kubi_20:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben isterim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
Davet gönderildi arkadaşım.Davetimden üye olursanız çok sevinirim. :)

--- Alıntı sonu ---
bende bi davetiye alabilirmiyim arkadaşım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben isterim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
Davet gönderildi arkadaşım.Davetimden üye olursanız çok sevinirim. :)

--- Alıntı sonu ---
bende bi davetiye alabilirmiyim arkadaşım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

onca ay her gün siteye girip biriktirilen puanlardan sonra malum son gerçekleşmiştir. site yalan olmuştur. hayatta hiç bir şeyin bedava elde edilmeyeceğini göstermiştir. yani bildik son.

Patladı gitti..  :(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git