Internetten Para Kazan > Para kazan
Beklenen Oldu Türk lockerz Açıldı
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinneyse sağlık olsun :) playdeki 250 ptz lik videoları izlersem açığı kapatırım ;D
tüh ya :( inşallah bir dahaki sefer daha iyisi olur ;) bence Apple ürünlerini alanların %90 dan fazlası botlarla alıyor ;D
--- Alıntı sonu ---
Hollanda da yaşayan bir arkadaşım 9 saniyede redeemden çıktı xbox aldı 2. hesaptan da kot pantolon almış.. :D :D
Açıkçası botsuz büyük ödül almak imkansız..Bir de 4 işlem de soruyorlar ya :D :D
--- Alıntı sonu ---
9 saniye mi ?!! ;D ohh ne güzel ya :)
4 işlem olayı zaten ayrı bir olay ;D boşuna değinmeyeceğim o konuya ;D
Ya bir de internet hızımızla ödediğimiz meblağlar çok çelişki :(
--- Alıntı sonu ---
dün takılıyor bana da boşuna mı gittik yabancı ülkeye sende gel 9 saniye olmasa da kesin 10 saniye de alırsın bir şeyler.. :D :D :D :D
bence Süper Online en iyisi Türkiye'de..Ama işte netimiz hızlı olsa var ya Lockerzi fethederiz..:)
--- Alıntı sonu ---
:D :D
lockerz'ın fethi ne zaman olacak acaba :)
bu arada 7/24 den birşeyler almayı denedin mi hiç ?
--- Alıntı sonu ---
onda da güvenlik karakterini okuyan bir bot geliştirilmiş birkaç kişi de var..son 3 saniye kala en yüksek teklifi verip hediyeyi kapıyor..yani işin ucunda manuel bir işlem söz konusu değil..bilirsinnnn :)
Türkiye'ye Shop Lablara göre zor açılacak yaa :)
laurencnrd:
Kayit olun veya giris yapinneyse sağlık olsun :) playdeki 250 ptz lik videoları izlersem açığı kapatırım ;D
tüh ya :( inşallah bir dahaki sefer daha iyisi olur ;) bence Apple ürünlerini alanların %90 dan fazlası botlarla alıyor ;D
--- Alıntı sonu ---
Hollanda da yaşayan bir arkadaşım 9 saniyede redeemden çıktı xbox aldı 2. hesaptan da kot pantolon almış.. :D :D
Açıkçası botsuz büyük ödül almak imkansız..Bir de 4 işlem de soruyorlar ya :D :D
--- Alıntı sonu ---
9 saniye mi ?!! ;D ohh ne güzel ya :)
4 işlem olayı zaten ayrı bir olay ;D boşuna değinmeyeceğim o konuya ;D
Ya bir de internet hızımızla ödediğimiz meblağlar çok çelişki :(
--- Alıntı sonu ---
dün takılıyor bana da boşuna mı gittik yabancı ülkeye sende gel 9 saniye olmasa da kesin 10 saniye de alırsın bir şeyler.. :D :D :D :D
bence Süper Online en iyisi Türkiye'de..Ama işte netimiz hızlı olsa var ya Lockerzi fethederiz..:)
--- Alıntı sonu ---
:D :D
lockerz'ın fethi ne zaman olacak acaba :)
bu arada 7/24 den birşeyler almayı denedin mi hiç ?
--- Alıntı sonu ---
onda da güvenlik karakterini okuyan bir bot geliştirilmiş birkaç kişi de var..son 3 saniye kala en yüksek teklifi verip hediyeyi kapıyor..yani işin ucunda manuel bir işlem söz konusu değil..bilirsinnnn :)
Türkiye'ye Shop Lablara göre zor açılacak yaa :)
--- Alıntı sonu ---
hep bot hep bot olmuyo ki ama :)
Türkiye'ye artık bir güzellik yapmalılar :P
lockerz'ın tr deki bir forumunda bir kullanıcı gördüm. 7/24 den manuel 1 den fazla ürün almış.
link verebiliyor muyum ?
devrim1986:
yok link vermene gerek yok,onu biliyorum bence o da bir şeyleri keşfetmiş..manuel alamazsın çünkü o hediyeyi almak isteyen kaç tilki var başında bekleyen..tesadüfen olabilir ama gerçekte büyük bir ödülü katiyen alamaz..:)
laurencnrd:
Kayit olun veya giris yapinyok link vermene gerek yok,onu biliyorum bence o da bir şeyleri keşfetmiş..manuel alamazsın çünkü o hediyeyi almak isteyen kaç tilki var başında bekleyen..tesadüfen olabilir ama gerçekte büyük bir ödülü katiyen alamaz..:)
--- Alıntı sonu ---
o da kulaklık,oyun vs. almış.küçük şeyler :)
anladım bu lockerz gemisi botsuz asla yürümez :)
devrim1986:
Kayit olun veya giris yapinyok link vermene gerek yok,onu biliyorum bence o da bir şeyleri keşfetmiş..manuel alamazsın çünkü o hediyeyi almak isteyen kaç tilki var başında bekleyen..tesadüfen olabilir ama gerçekte büyük bir ödülü katiyen alamaz..:)
--- Alıntı sonu ---
o da kulaklık,oyun vs. almış.küçük şeyler :)
anladım bu lockerz gemisi botsuz asla yürümez :)
--- Alıntı sonu ---
bot + net hızı başka bir şeye gerek yok..yeni versiyonlar satışta..şu son versiyondaki güncellemeyi yapan yazılımcı arkadaşı takdir ettim..kusursuz çalışıyor ama netin hızlı olmazsa hiçbir şeye yaramaz o versiyon.. :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git