Diğer > Kampanya Şikayet

Absolut Yarışması

<< < (2/6) > >>

gonulyesil:
absolut yarışmasının geliştiricilerinin bu haksızlığı görmezden geleceğini sanmıyorum. umarım kazanırsın.

joyucel:
ÖZÜR DİLEYECEK BİRŞEY YOK ARKADAŞIM SEN ELİNDEN GELENİ YAPTIN BİZDE DESTEK OLMAK İÇİN ELİMİZDEN geleni yaptık ama bu adamlar küçük insanlarmışki bu dediklerini yapmışlar. bencede boşa üzme kendine her kampanyada oluyor boyle şeyler, umarım başka kampanyalarda kazanırsın!!!

adavapuru:
Nasıl günlerdir oy topladıgına şahitlerden biri de benim ibrahim umarım hakkını alırsın.

pLnLp:
Bende kazanacağını ümid ediyodum. düzenli oy veriyordum bende. Geçmiş olsunnn. :-\

aSoSYaL:
deathcat sonuçlar açıklanmadı daha kendini boşa yoruyorsun şuan, sende biliyorsun ki daha öncede sahte oylar ile 2000-3000 oy alanlar vardı, sahte oyları silinince 50-60 oldular.

yarışmanın son günüde olsa sonuçlar açıklanmadan sahte oylar silinir yine ilk 3 aynı olur merak etme.

ayrıca o arkadaşı bende tebrik ediyorum, dün arkadaşıma gitmeden önce evden son kez bakayım dedim 700 küsür oyu vardı. arkadaşımdan oy almak için açtık baktık 900 küsür olmuş ve devamlı olarak artıyordu.

dün benim attığım mail üzerine oylamayı anında kapattılar, ilgili kişiler yani. sahte oyları daha öncede sildiler şimdide silerler.

senden pek hoşlanmasamda hak ettiysen kazanırsın umarım.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git