Diğer > Kampanya Şikayet

Absolut Yarışması

(1/6) > >>

deathcat:
En başından başlayıp bugüne kadar oy topladığım yarışmada , gerekçe göstermeden 100 oyumu silen uygulama yöneticilerine,
 son günü saatlerde uğraşıp faceten , msnden , hatta forumda özel mesaj atarak topladığım oy olan 50 adedi silen uygulama yöneticlerine,
30 günde 700 oy toplayıp , son günü 350 oy topladığı halde bunu görmeyen ve o üyeyi silmeyen uygulama yöneticilerine
KOCAMAN ALKIŞ istiyorum. Forumda bu güne kadar attığım yüzlerce mesaj karşılığı oy toplayıp  rahatsız ettiğim herkesten teker teker özür diliyorum.

esackes:
sağlık olsun sıkma canını.

gonulyesil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEn başından başlayıp bugüne kadar oy topladığım yarışmada , gerekçe göstermeden 100 oyumu silen uygulama yöneticilerine,
 son günü saatlerde uğraşıp faceten , msnden , hatta forumda özel mesaj atarak topladığım oy olan 50 adedi silen uygulama yöneticlerine,
30 günde 700 oy toplayıp , son günü 350 oy topladığı halde bunu görmeyen ve o üyeyi silmeyen uygulama yöneticilerine
KOCAMAN ALKIŞ istiyorum. Forumda bu güne kadar attığım yüzlerce mesaj karşılığı oy toplayıp  rahatsız ettiğim herkesten teker teker özür diliyorum.

--- Alıntı sonu ---

+1

diazem:
Oyumuz helal olsun..

erteb:
Çok üzüldüm. Dün gece çok oya ihtiyacın olduğunu söyledin, başka kimseye oy verdirirseniz sevinirim dedin, ben de aynı pc den, eşimden oy verebileceğimi söyledim. Sen, aynı pc den vermenin sıkıntı yaratacağını söyledin ve ben de aynı pc den oy vermedim. Bu kadar dürüst yarışmışken, böyle bir haksızlığa uğramana gerçekten üzüldüm. Ayrıca hiç kimse 1 günde 350 oy alamaz. Yarışmaları düzenleyen ajanslar biraz daha mantıklı bakmalı. Aynı zamanda adam da kayırmamalı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git