Diğer > Kampanya Şikayet

Absolut Yarışması

<< < (4/6) > >>

ufoskop:
asosyal sen neden sadece oylamalı facebook kampanyalarına giriyorsun ;D

hani ben sebebini biliyorum da bir de senden duysun herkes ;D

aSoSYaL:
sana birşey yazmak foruma 200 mesaj yazmakta daha yorucu.
hangi yarışmada kaçıncı olduğumu merak eden var ise katıldığım yarışmaya bakar derecemi görür.
ama sen hala benden 15 gün sonra katıldın 1. oldun diyorsan, buyur o yarışmanın yetkililerine ulaşalım buraya onlar yazsın kaç gün fark ile katılıp kaçıncı olduğumuzu..

bu arada takip edersin diye haber vereyim, ağustos ayında 1 ay boyunca bir oyun oynayacağım, başladığımda konu açarım. orda da takip etmek istersen beklerim seni, benim gibi tüm boş vaktini evde geçirmek zorunda olan biri isen veya boş vaktin olursa birlikte oynayalım, hatta yöneticilerede ikimizin hile yapıp yapmadığını iyice izlemelerini söyleyelim.  ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasosyal sen neden sadece oylamalı facebook kampanyalarına giriyorsun ;D

hani ben sebebini biliyorum da bir de senden duysun herkes ;D

--- Alıntı sonu ---

gördğüm her kampanyaya katılıyorum dostum, diğerlerinde herkesin adı liste halinde yazmadığı için görmemen normal.
sizler gibi başka sahte profil ile oy topladığımı düşünen var ise katıldığım yarışmalara mesaj atabilir ve güzel bir şok geçirebilir   ;)

aSoSYaL:
deathcat, şu son teklifi düşün birlikte oynayalım şu oyunu ve sıkı takibe aldıralım kendimizi oyunun yöneticilerine  ;)
ufoskop, seni tanımıyorum ne yazık ki. aslanmax'dan çoğu kişi alacağını almış, bir yolu varsa bunu herkes öğrenmek ister.

Hakkımda olumsuz şeyler düşünen arkadaşları yeterince tatmin ettiğimi varsayıyorum, vaktimi ayırmam gereken başka forumlarda ve sitelerde olan arkadaşlarım var, şimdilik bu kadarı sizin için yeterli olmuştur umarım.

deathcat ve ufoskop hakkımda düşündüklerinizi yazdığınız için de teşekkür ederim. Başka birşeyler yazmak isteyenler olursa yazsın lütfen, bu forum için çıkardığım şablonda boşlukları doldurmamda yardımcı oluyor bu.

Şimdillik bu konu için bu kadar yeter sanırım, hak ettiğimiz gibi yaşamamız dileği ile...

dunyaninnisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada takip edersin diye haber vereyim, ağustos ayında 1 ay boyunca bir oyun oynayacağım, başladığımda konu açarım. orda da takip etmek istersen beklerim seni, benim gibi tüm boş vaktini evde geçirmek zorunda olan biri isen veya boş vaktin olursa birlikte oynayalım, hatta yöneticilerede ikimizin hile yapıp yapmadığını iyice izlemelerini söyleyelim.  ;)

--- Alıntı sonu ---

kurallar değişti :) 1 ay boyunca sürekli oynamak zorunda değilsin :)

aSoSYaL:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada takip edersin diye haber vereyim, ağustos ayında 1 ay boyunca bir oyun oynayacağım, başladığımda konu açarım. orda da takip etmek istersen beklerim seni, benim gibi tüm boş vaktini evde geçirmek zorunda olan biri isen veya boş vaktin olursa birlikte oynayalım, hatta yöneticilerede ikimizin hile yapıp yapmadığını iyice izlemelerini söyleyelim.  ;)

--- Alıntı sonu ---

kurallar değişti :) 1 ay boyunca sürekli oynamak zorunda değilsin :)

--- Alıntı sonu ---

aynı yarışmadan bahsediyorsak ayın ödülünü kazanmak istediğim için 1 ay diye yazmıştım, aynı yarışmadan mı bahsediyoruz  :) MK

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git