0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence bu skorun cıkmasının sebebı oyunda suan 1.nın yapmıs oldugu skor oldugunu dusunuyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence bu skorun cıkmasının sebebı oyunda suan 1.nın yapmıs oldugu skor oldugunu dusunuyorum..Gayet mantıklı bir yaklaşım. İsimler açıklansın daha kesin bir sonuca ulaşabiliriz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence bu skorun cıkmasının sebebı oyunda suan 1.nın yapmıs oldugu skor oldugunu dusunuyorum..Gayet mantıklı bir yaklaşım. İsimler açıklansın daha kesin bir sonuca ulaşabiliriz.puan kaçtı yaw biri söylesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar hiçbir hile yapmadım sadece bilginiz olsun diye koyuyorum bu resmi... (nasıl yaptığımı sormayın oyuna kendimi kaptırmış oynuyordum bir önceki ekranda bu skoru görünce şaşırdım bende) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynı skor bendede çıktı o zaman telefonu 2 ye böleriz sco
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar hiçbir hile yapmadım sadece bilginiz olsun diye koyuyorum bu resmi... (nasıl yaptığımı sormayın oyuna kendimi kaptırmış oynuyordum bir önceki ekranda bu skoru görünce şaşırdım bende) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynı skor bendede çıktı
arkadaşlar hiçbir hile yapmadım sadece bilginiz olsun diye koyuyorum bu resmi... (nasıl yaptığımı sormayın oyuna kendimi kaptırmış oynuyordum bir önceki ekranda bu skoru görünce şaşırdım bende) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tahmınım kazananlar 80 100 bın yapanlar olacaktır