0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsana da tebrikler iyi süpürün evi allah allah o nasıl iş öyleSende ekmekleri kızart kızart ye Mail gelmiş adres istiyolar bi kontrol et mailini evet ya bi de kimlik fotokopisi alınacakmış teslimat sırasında.niye ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsana da tebrikler iyi süpürün evi allah allah o nasıl iş öyleSende ekmekleri kızart kızart ye Mail gelmiş adres istiyolar bi kontrol et mailini
sana da tebrikler iyi süpürün evi allah allah o nasıl iş öyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsana da tebrikler iyi süpürün evi allah allah o nasıl iş öyleSende ekmekleri kızart kızart ye Mail gelmiş adres istiyolar bi kontrol et mailini evet ya bi de kimlik fotokopisi alınacakmış teslimat sırasında.niye kiİlk defamı bişey kazanıyosun? Kimlik fotokopisi tabiki alacaklar. Normal şeyler bunlar
email de tc diyor yazdığımızda sorun cıkmaz değilmi arkadaslar
bende kazandımmm yuppiii ütü kazandım ama ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kazandımmm yuppiii ütü kazandım ama ben Sanada tebrikler o zaman