Arkadaşlar facebookda hesabımda ekli olan bazı kişiler diğer arkadaşlarıma davet gönderip duruyor.Bunlara ailemde dahil.Ben burda yardımlaşıyoruz diyerek her türlü kapılarımı açarken bunu yapan şahısların amacını anlamış değilim.Bunu yaşayan bazı kişilerde var bundan biliyorum.Bunu yapan şahısları listemden çıkarıcam bilgileri olsun ve tekrar eklemeyin beni

Ablamın kızını bile ekliyorsunuz ufacık çocuk nedir gayeniz anlayamadım

Bunu yapmayan arkadaşlarım alınmasın üzerlerine lütfen.
benimde arkadasımı eklemisler

bana soruyolar o kım beni ekledi ortak arkadasımız falan diye...
ayy gıcık olurum böyle tiplere yaaaa
Forumdan olmayan kişilerde eklemeye basladı artık. Basına hergünkampanya koyup ekliyolar bizden biriymiş gibi.. Kimdir neyin nesidir bunlar anlamadım. Destek vermeyin böyle kişilere, bizden yararlanmak için ekliyolar zaten
ekleyeni şikayet edin,3 vakte kadar hesabını kapatıyorlar.Çok can yaktım ben bu şekilde
banada soruyorlar durmadan kim falan diye.amaçları nedir yani anlamıyorum.fake hesap araştırması ise değiller boşa çaba,arkadaş edinmekse başka kapıya gidicekler dadanmasınlar listelere.ayıp valla aaaaa
Forumdan olmayan kişilerde eklemeye basladı artık. Basına hergünkampanya koyup ekliyolar bizden biriymiş gibi.. Kimdir neyin nesidir bunlar anlamadım. Destek vermeyin böyle kişilere, bizden yararlanmak için ekliyolar zaten
evet evet
hergün kampanya bilmem ne yazıo bi kere bile forumda görmüşlüğüm yok onları
bende artık şaştım kim kimdi diye sco haklısın olmadı temizliycem birgün tek tek sorupda

ufuk şikayet eden çok oldu arkadaşlarımdan ama nafile bişey olmadı.
Aynı olay benim bir kaç ailem ve yakın özel arkadaşlarıma da yapılmış lütfen arkadaşlar valla silmek zorunda kalıcam listemden bende
Örnek; Lana Destire Kampanya
Dün eklemiş. Forumda böyle biri yok