Gönderen Konu: hamarat bayanlar yardım lütfen yemek tariflerine ihtiyacım var....  (Okunma sayısı 15660 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
arkadaşlar biraz garip olcak belki ama yinede forumdaki yardım sever arkadaşlarımın yardım edeceğini düşünerek paylaşıyorum :-[ :-[
bana kolay ama güzel yemek tarifleri lazım :D :D şöyleki;  ben bu ara evlendiğimden beri hiç olmadığı kadar çok misafir ağırlıcam. önce eşimin abisi ve eşi gelip bi kaç gün bende kalıcak. onlar gitcek bi kaç sonra eşimin annesi babası ablası ve yeğenleri gelip kalcak. bu arada kalabalık bi arkadaş grubum oturmaya gelcek...
ne yapsam kafam karıştı zaten burda kimsem yok kendi başıma zar zor bi kaç çeşit yemek, pasta vs yapmayı öğrendim. ama onlara zengin bi menü sunmam gerekiyor. aynı zamanda yemeklerimin veya pastalarımın çokta zor olmamaları gerekiyor.
bana  kolay ve lezzetli yemek ismi yada değişik bi fikir verebilecek olan varmı ???

forumda açılan en ilginç konu bu oldu sanırım  ;D ;D ama hakkaten yardım lazım bana...

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
Şuan yemek tarifi aklıma gelmiyor canım uykusuzluktan olsa gerek sanırım ama daha sonra uyguladığım pratikleri paylaşırm benimde kayinvalidem görümcem,onun eşi ve eltimin kızı ve kaynım gelecek yaza ve 2ay falan kalacaklar bende araştırmadayim. 2 yazdır geldikleri için tecrübeliyim ama. Sana şimdilik vereceğim tavsiye bim varsa yakınlarında hazır kek al yaş pasta yap emin ol yiyenler hazır alınmış yaşpasta sanıyor. Pastane poacası da çok pratik ve lezzetli oluyor. Devamı sonra kendime gelince canım.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
arkadaşım portakalağacı sitesine gir ve oradan beğendiğin herhangi bir tarifi dene emin ol hiç yemek yapmayı bilmeyan biri bile o siteden harika tarifler yaratabilir.

ölçüler birebir tutuyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
Şuan yemek tarifi aklıma gelmiyor canım uykusuzluktan olsa gerek sanırım ama daha sonra uyguladığım pratikleri paylaşırm benimde kayinvalidem görümcem,onun eşi ve eltimin kızı ve kaynım gelecek yaza ve 2ay falan kalacaklar bende araştırmadayim. 2 yazdır geldikleri için tecrübeliyim ama. Sana şimdilik vereceğim tavsiye bim varsa yakınlarında hazır kek al yaş pasta yap emin ol yiyenler hazır alınmış yaşpasta sanıyor. Pastane poacası da çok pratik ve lezzetli oluyor. Devamı sonra kendime gelince canım.
teşekkürler meral, ''kayınvalide ve diğerleri'' bu grup geleceği zaman nası bi stres yaratıyo sen beni anlamışsındır.
 ben tarif sitelerine de baktımda hani burda bire bir denemiş kişilerden bişeler öğrenebilirim diye düşünmüştüm. portakal ağacı sitesini de  hemen incelemeye alıyorum
teşekkürlerr :) :)

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
Allah kolaylık versin ama çok da takma yaa çok stres yapma gerek yok bence
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
Allah kolaylık versin ama çok da takma yaa çok stres yapma gerek yok bence
ah canım  bide bana sorsan. bu grup evime geleceği zaman acayip stres oluyorum çok iyi ağırlamak istiyorum sonra elim ayağım birbirine dolaşıyor. kayınvalidemde çok mükemmeliyetçi ona karışacak bişe bırakmak istemiyorum. bu yüzden daha gelmeden uykularım kaçmaya başladı :)

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
arkadaşlar belki uzun uzun tarifler yazamayabilirsiniz ama en azından bildiğiniz güzel tarifler içeren blog, site falan varsa önerilerinize açığım...

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
çorba olarak tutmaç çorbası yapabilrisiniz ben ayıptır sölemesi güzel yaparım  :D
hem basit hem leziz yeşil mercimek ve erişte var
yanlız yoğurt olcusunde bir yarım bardak eksiltip o yarım bardak süt koyarsanız daha güzel oluyor ama portakal ağacına bakın mutlaka oradada çok şık tarifler var

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
ah canım  bide bana sorsan. bu grup evime geleceği zaman acayip stres oluyorum çok iyi ağırlamak istiyorum sonra elim ayağım birbirine dolaşıyor. kayınvalidemde çok mükemmeliyetçi ona karışacak bişe bırakmak istemiyorum. bu yüzden daha gelmeden uykularım kaçmaya başladı :)
seni anlamaya çalışıyorum ama ne kadar güzel şeyler yaparsan onların senden beklentileri de o kadar artar hayat boyu bu stresi çekersin bir ömür o insanlarla olacaksın biraz rahat ol kendi annen baban gibi düşün iyi yapmaya çalış ama kendini de paralama rahat ol ve bu rahatlığını onlarada hissettir bırak seni eksiklerinle kabul etmeyi öğrensinler ne yaparsan onu beğensinler (beğenmek durumunda kalsınlar ;) ) yoksa dediğim gibi istekler eleştiriler hiiiiiiiiiiiç bitmez
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
çilek reçeli teşekkürler hemen incelemeye aldım tutmaç çorbasını.
asi ceylan sende haklısın aslında ne kadar mükemmel olmaya uğraşsam hep öyle beklenir. neyse bu ilk senem, bu sene iyi olayımda sonra olduğum gibi kabul etsinler beni :) :)