belki ellerine ulaşan talepleri sırayla cevaplandırıyorlardır. belki siz daha sonra mail atmışsınızdır. bekleyin gelir yakında sizede mail.
İNŞ GELİR.. ARTIK İŞİ YÜZSÜZLÜĞE WURDUM Bİ TANE DAHA MAİL ATTIM
sürekli msil atıyorum hata veriyo sizler nasıl atıyosunuz maili
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin BURAYA MAİL ATTIM BENDE.. AMA GERİ DÖNÜŞ OLMADI.. TINLAMIYOLAR ATIK SANIRIM
ben de 13ünde mail atmıştım ama hala dönüş olmadı
İLK MAİL ATTIĞIMDA CEVAP GELMEDİ BENDE 2.MAİLİ ATTIM GERİDÖNÜŞ YAPARMISINIZ DİYE BANA BU AKŞAM BU MAİL GELDİ ARKADAŞLAR..
Ürünlerimiz paraben, alkol, sodyum lauril sülfat ve benzeri zararlı kimyasalları içermediği için hassasiyet riski en yüksek olan bebekler de bile güvenle kullanılabilir.
Bu e-postayı ulaşım bilgilerinizle doldurduktan sonra geri yollarsanız ürün talebi için sisteme kaydınız alınacaktır. Kargo ücreti hakkında detaylı bilgi sahibi değiliz ancak internet sitemizden size en yakın eczanemizi öğrenip, eczanelerimizden de tanıtım numunesi ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Talebiniz hakkında ki cevabınızı bekliyoruz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Mutlu günler
ALPHANOVA
Sayın Yılmaz,
Size mutlulukla Ankara bayilerimizi müjdelemek ve tanıştırmak isteriz.
-Ümitköy Çayyolu Mataracı Eczanesi
-Gaziosmanpaşa Mithatpaşa Eczanesi
-Panora AVM Eczanesi
-Köroğlu Caddesi Köroğlu Eczanesi
Dilediğiniz zaman eczanelerimizi ziyaret ederek detaylı bilgi ve numune temin edebilirsiniz.
Bilgileriniz de ayrıca sistemimize kaydedilmiştir. Elimizden geldiğince talebinizi karşılamaya çalışacağız.
Mutlu günler
ALPHANOVA
bana da bunu yollmışlar
bana cevap bile yazmadılar
en sonunda cevap vermişler ne zaman mail attım hatırlamıyorum bile
Sayın xxxxx
Ürünlerimiz paraben, alkol, sodyum lauril sülfat ve benzeri zararlı kimyasalları içermediği için hassasiyet riski en yüksek olan bebekler de bile güvenle kullanılabilir.
Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ürünlerimizi İstanbul, Ankara, Bursa ve Kocaeli’nden temin edebilirsiniz. Ayrıca talep ettiğiniz takdirde posta yoluyla da ürün satışını gerçekleştirebiliriz.
Bilgileriniz sistemimize kaydedilmiştir. Hediye paketlerimizin yurtdışından gelmesini beklemekteyiz, en kısa zamanda tanıtım dağıtımlarımıza başlayacağız.
Mutlu günler
ALPHANOVA
Sayın Yılmaz,
Öncelikle bebeğinizi tebrik ederiz ve umarız sitemizi beğenmişsinizdir. İhtiyacınız olan bilgileri size sunmaktan mutluluk duyarız. İsteklerinizi de en kısa zamanda yerine getirmeye çalışacağız. İnternet sayfamızdan size en yakın bayi eczanemizi öğrenebilir, detaylı bilgi ve numune edinebilirsiniz.
Mutlu günler
ALPHANOVA
yani kısaca göndermiyrlar