kızkardeşim kazanmış ama eskişehirdeyiz biz,antalya diye yazılmış,nasıl düzeltilebilir acaba?
kızkardeşim kazanmış ama eskişehirdeyiz biz,antalya diye yazılmış,nasıl düzeltilebilir acaba?
O olduğundan emin misin, isim benzerliğidir belki de.
aynı durum bende de mevcut,bolu olması gerekirken adana olarak görünüyor,iletişim bölümünden ileti gönderdim.
Oğlum da kazanmış ama Kırklareli yazıyor. İsim benzerliği de olamaz. Pek pek kullanılmayan bir isim: Umur Yüksel
Sanırım birer satır kaymış, İstanbul olmalıydı.
nasılsa adres vermiştikkatılırken, ona göre gönderirler herhalde.
Anlaşıldı, kesin sistem hatası olmuş.
evet sistem hatası bir tanıdığımda da aynı problem var.Birde yeğenime geçen hafta 1 tane kayu dvd si gelmiş nereden geldiğini anlamadım.Hürriyet yapmışmıydı böyle bir çekiliş falan bu aralar.
evet sistem hatası bir tanıdığımda da aynı problem var.Birde yeğenime geçen hafta 1 tane kayu dvd si gelmiş nereden geldiğini anlamadım.Hürriyet yapmışmıydı böyle bir çekiliş falan bu aralar.
İşte buradan gelmiş.

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Evet birkaç haftadır yapıyorlar. Tam hediyeyi hatırlamıyorum ama katılıyorum her hafta.