Her Gün Kampanya
Türkiye'nin en büyük kampanya forumu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Hergün Kampanya
Facebook
Twitter
Yardım
Takvim
Kampanyalari Incele
Kampanyalarda Ara
Takip Ettiklerim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Her Gün Kampanya
»
Kampanyalar
»
Biten Kampanyalar
(Moderatör:
gamzemehmet
) »
ADALILAR VESTEL 32. YIL KAMPANYASI
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: ADALILAR VESTEL 32. YIL KAMPANYASI (Okunma sayısı 1346 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kadir_06
Yeni Kampanyacı
ADALILAR VESTEL 32. YIL KAMPANYASI
«
:
23 Haziran 2024, 11:04:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun
veya
giris yapin
Bu kampanya; Adalılar Dayanıklı Tüketim Malları San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 24.05.2024 tarih ve E-58259698-255.05.02-56758 sayılı izni ile düzenlenmektedir.
01.06.2024 (09.00)- 27.11.2024 (22.00) tarihleri arasında Adalılar Dayanıklı Tüketim Malları San. Ve Tic. Ltd. Şti.’ye ait Ankara ve Samsun illerinde bulunan Adalılar Vestel Bayi Mağazalarından tek seferde 1.000.-TL ve katları tutarında (her 1.000.-TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak iOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücretsiz olarak indirdikleri “ADALILAR” uygulamasına girip; ad-soyad-adres ve gsm no bilgileri ile birlikte üye olduktan sonra alışveriş earşiv-fatura ve e-faturasının fotoğrafını (earşiv-fatura ve e-faturasının tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen müşterilere sistem içinde kayıt ve kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra çekiliş hakkı verilecektir.
Çekiliş; 14.12.2024 tarihinde, saat 14:30’da, Koru Mah. Ankaralılar Cad. No: 2/A 06810 ÇANKAYA ANKARA adresinde bulunan Gordion AVM’de, noter huzurunda ve dileyen herkesin katılımına açık olarak yapılacak olup, 1 kişi; TOGG T10X V1 RWD STANDART MENZİL 2024 MODEL OTOMOBİL (1.468.600,00 TL*) ikramiyesi kazanacaktır. (*kampanya başlangıç tarihindeki fiyatıdır).
Çekiliş sonuçları 18.12.2024 tarihli Takvim Gazetesi’nde ve “ADALILAR” mobil uygulaması içinde duyurulacaktır. Görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.
baldandatlu
Deneyimli Kampanyacı
Ynt: ADALILAR VESTEL 32. YIL KAMPANYASI
«
Yanıtla #1 :
23 Haziran 2024, 23:36:39 »
Hayir işlemek adına bir ihtiyaç sahibine klima aldim . Hatta aldığım kişi kendinde yok başkasına neden aliyorsun demişti bunla da bir vestel alirim. Sulu vantilatorler bile 11 12 bin lira oldu. Eylül ekimde bayiler avucunu yalar havalar sogursa
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Her Gün Kampanya
»
Kampanyalar
»
Biten Kampanyalar