Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Dankek magma çekiliş

<< < (4/7) > >>

J3askan:
bende heryere baktım hiç bulamadım henüz gelmedi bizim buralara, a101 de 8.5 a gördümdü sadece diğer yerler 10 liraydı

kadir_06:
Talihsiz talihli durumudur bu. Vezüv yanardağ tur hediyesi yanlış bir kampanya hediyesi olmuştur. Onun yerine daha akla uygun bir seçim yapılabilirdi. Ama kim düşünür ki?

baldandatlu:
bizim toptan da bile yok , playstation için katılırım. yanardağ çıkarsa içimizde patlar hiç başvurmam bile ona Murat Ülker gider anca

baldandatlu:
ne hiperler ne süperlerde keklere baktım çıkmadı memleketin ücra bir petrol ofisi migrosjet inde karamellisi "gel gardaş, uzaklarda varım anca" dedi. tadı iğrenç şekerliymiş katlanıp iki tane aldık pleysıteyşın için. çikolatalısı da çok lezzetli değildir o gelirse alırım yoksa bu karamelin şekeri kusturacaktı yarısını attım Allah affetsin

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne hiperler ne süperlerde keklere baktım çıkmadı memleketin ücra bir petrol ofisi migrosjet inde karamellisi "gel gardaş, uzaklarda varım anca" dedi. tadı iğrenç şekerliymiş katlanıp iki tane aldık pleysıteyşın için. çikolatalısı da çok lezzetli değildir o gelirse alırım yoksa bu karamelin şekeri kusturacaktı yarısını attım Allah affetsin

--- Alıntı sonu ---

Tarım Kredi marketlerde bir sürü var 9.00 yada 9.50₺ idi sanırım yanılıyor olabilirim

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git