Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Dankek magma çekiliş

<< < (6/7) > >>

baldandatlu:
Eti der tek geçerim popkek bitter 1 ay daha yiyorum. Cikolatalisi karamellisinden de kötüyse vahvah

J3askan:
şokta 8.5 lira  ayın 6 sına kadar

kampanyakodu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDaha dün konuştuk bunu bizde.Fatura şişiriyorlar. Onlar kara geçiyor bu sayede. Açın bakın turları italya özellikle 4 gecelik turdan 7 geceye kadar turlar var.Bunlar 25-35 tl arası değişiyor.Bunda ise 2 gece uçaktan indiğin gün ve uçağa bindiğin günü saymazsan 1 gün sadece geziceksin. Ve düzenleyen firma 215 tl göstererek ki taş çatlasa 40 bin liralık bir gezi kendisi 170 bin liralık bir vergi istinası kazanıyor zaten ama bize yaklaşık 32-33 bin liralık bir vergi ödemesi çıakartıyor.Yani yuh... Ben kendi adıma mpi ye konuyu bildiricem.Bir süredir bu şekilde çok abarttılar.

--- Alıntı sonu ---

çıkartılan vergi tam olarak ne vergisi oluyor? kdv ve ötv gibi vergilerin karşılandığı yazılmış. Yansıtılan vergi ne vergisi?

"İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. "

aslan_harun:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşokta 8.5 lira  ayın 6 sına kadar

--- Alıntı sonu ---
Ben 12 liraya almıştım

kampanyakodu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşokta 8.5 lira  ayın 6 sına kadar

--- Alıntı sonu ---
Ben 12 liraya almıştım

--- Alıntı sonu ---

Migros'da 6,38TL uzun süredir

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git