Feast’ten Hediyeli Kampanya
Feast, milföy ürünü ile birbirinden lezzetli aperatifler, tuzlular ve tatlılar hazırlamak isteyen tüketicilerine tarif kitabı hediye ediyor
1 Mart – 31 Mart tarihleri arasında 2 adet Feast Milföy ambalajını Özgörkey Cad. No: 5 Torbalı 35860 İzmir adresine gönderen herkese, birbirinden lezzetli, yepyeni tariflerin yer aldığı Feast Milföylü Tatlar kitabı hediye edilecek. Feast ile hazırladığı yaratıcı lezzetleri yollayan tüketicilerin tarifleri Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde yayınlanacak.
Yakında Başlıyor
Vere vere kitap verıyor balim küçük hediyeler verseler
verilen kitapta sadeece milföy hamuruyla yapılan tatlılar olacak sanırım, normal tatlı kitabı olsa belki katılırdım annem için.
benim önceki yarışmadan kazandığım kitabı bile yollamadılar
Arkadaşlar geçende Feast'ten bi paket geldi.İçinde küçük bir tepsi,bardak altlıkları ve minik kitapçık vardı.Ama ne yapmıştık da yolladı çözemedim:)))
banada geldi o paketten ama eşime ait olanb başka bir kargoyu yurtiçiyle zorla kapımıza getirtmesek benim hediyemii getirmeyeceklermiş haberim bile yoktu.normalde getirmezlermişte aynı adres olunca getirmişlermişmiş... lutfetmişler:PP gıcık oluyom yurtiçi kargoya. ptt bile ondan daha hızlı iyi . hediyesi gelmeyenlerin kargoda kalmıştır hediyeleri
Arkadaşlar geçende Feast'ten bi paket geldi.İçinde küçük bir tepsi,bardak altlıkları ve minik kitapçık vardı.Ama ne yapmıştık da yolladı çözemedim:)))
feast reklamlarında reklamlar arasındaki farkları bulmuştuk

bana da kıytırık bir kitap geldi işte ii yine size küçükte olsa mutfak seti gelmiş...
bu hafta sonu büyük marketlerden feast ürünleri aldıgınızda tepsi,nihale,termoslu canta ve önlük verilmektedir bilginize

(ankara)