Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Monster Qumpara Çekiliş Sonucu

<< < (4/11) > >>

öncevatan:
Umut çekiliş  telefonu bile yok  Doğru düzgün yapmıyor.bilgi bile vermiyor . En iyi olan Hedef ,U2 ve Mucize ajans. Umut carrefour sa çekilişler den sanki seçiyorlar şikayet edenleri  Şehir yazmıyor.

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKardeş umut cekilismi mahkemeye verdi ona göre firmalara mail atayım bunla çekiliş yapmasunlar

--- Alıntı sonu ---

qumpara uygulaması mahkemeye verdi

winston:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHayırlısı bakalım nasıl bir sonuç çıkacak

Bu firma beni mahkemeye verdi eylülde mahkemem var çekiliş tekrarı yaptırdım diye Hak aramak suç oluyormuş firmalar kendi hatalarını tüketiciye yıkmaya başladı.

--- Alıntı sonu ---

Sizi mahkemeye verirken motivasyonları neydi acaba çok merak ettim biz bir usulsüzlük yaptık siz de bunu ortaya çıkardınız marka değerimizi zedelediniz demek istediler herhalde.Detayları bilmemekle birlikte tüketiciyi mahkemeye vermek de ne bileyim hangi akla hizmet bir hareket şaşırtıcı.Bu arada firmadan kastınız ajans mı coca cola markası mı mopaş mı tam anlayamadım o kısmını

winston:
Israrlı girişimler sonucu coca cola ve mpi tarafından durumun ciddiyetinin farkına varılmasını sağladık.Coca cola hukuk birimi konuya müdahil oldu ve mpi durumu gündemine alıp değerlendirme aşamasında olduklarını iletti.Karar ne verilir buradan ne sonuç çıkar bilmiyorum ama ajans ve mopaşın umursamaz yaklaşımının ötesine geçmiş olmayı önemli bir adım olarak görüyorum.Kampanyanın şartnamesinde yer alan bir kuralı formalite olarak değerlendirmek mantık dışı bir yaklaşımdı.En azından bu konunun özelinde birilerinin durumu ciddiye almış olması sonuç değişmese bile bundan sonrası için işin daha sıkı tutulacağına olan inancımı pekiştirdi.

baldandatlu:
size de dava açarlar marka imajımızı zedelediniz diye. marketler çakılı monster içecek doluyken beş marketin üçünde çekiliş afişleri yoktu. yine bir ihale döndürmüşler sessiz sedasız

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git