Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Monster Qumpara Çekiliş Sonucu
diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinMüracaatımızı yaptık bakalım ne kadar güvenilir kurumlar olup olmadıklarını göreceğiz hep birlikte
--- Alıntı sonu ---
Yapmamız gereken varsa bizde yapalım.Daha önce adanada bi market aynısını yaptı ama maalesef arabayı almıştı.
gulem61:
İşte bu tip mağaza yöneticileri yüzünden ben Şok da düzenlenen Derby kampanyasına da katılmıyorum, güvenmiyorum çünkü.
winston:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinMüracaatımızı yaptık bakalım ne kadar güvenilir kurumlar olup olmadıklarını göreceğiz hep birlikte
--- Alıntı sonu ---
Yapmamız gereken varsa bizde yapalım.Daha önce adanada bi market aynısını yaptı ama maalesef arabayı almıştı.
--- Alıntı sonu ---
Olayın mpiye intikal etmesi durumu değiştirir mi bilmiyorum ama cimer üzerinden kampanya koşullarını içeren ekran görüntüleri ve tespitlerimi paylaştım.Sonuç olarak marka değerini güvenilirliliği sağlamak adına bu kuralın işletilmesi elzemdir.Şaibeye yol açacak bir durum olmasının önünde geçilmesi gerekir.Sizler de kampanya koşullarının ihlaline dikkat çekerek kurum güvenilirliliğini zedeleyen bu tip girişimlerin önüne geçilmesi adına müracaat edebilirsiniz.
focaserkan:
Hayırlısı bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
Bu firma beni mahkemeye verdi eylülde mahkemem var çekiliş tekrarı yaptırdım diye Hak aramak suç oluyormuş firmalar kendi hatalarını tüketiciye yıkmaya başladı.
alipolattt:
Kardeş umut cekilismi mahkemeye verdi ona göre firmalara mail atayım bunla çekiliş yapmasunlar
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git