Fiş/Faturaları saklamak gerekiyor mu acaba ? Katılım koşullarında bununla ilgili bir ibare göremedim.
Fiş/Faturaları saklamak gerekiyor mu acaba ? Katılım koşullarında bununla ilgili bir ibare göremedim.
Sadece şifreli paket yeterli
Teşekkürler.
Peki her dönem sonunda paketleri imha etsek olur mu ? Yoksa ilk dönemde yolladığım şifrenin sonraki dönemlerde de çekilişe dahil olma gibi bir durumu var mıdır ?
Teşekkürler.
Peki her dönem sonunda paketleri imha etsek olur mu ? Yoksa ilk dönemde yolladığım şifrenin sonraki dönemlerde de çekilişe dahil olma gibi bir durumu var mıdır ?
Gerek yok her dönen ayrı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Malum biz yüklü giriyoruz
Şifre gönderme işini nasıl yapıyorsun ?
Uygulamaya elle yazmaya kalkarsam ömrüm yetmez.
Kayit olun veya giris yapin
Malum biz yüklü giriyoruz
10 Lu paketlerden giriyorum daha pratik oluyor

15 li paketlerden kampanyalı bulamadım siparişini verdim bu çekilişe yetişirmi bilmiyorum ama şuan 3600 çekiliş hakkı oldu toplamda daha girmediğim 140 paket var hayırlısı bakalım bu sene de olmaz ise zaten bir daha olmaz 5000 katılım ile ilk dönemde bakalım ne olacak bol şans katılan herkese
hiç uğraşamam öyle binlerce şifre girmeye.saçlarım kel olsun istemem açıkcası
Bizde 10 tane giriyoruz bize çıkar diye hiç girmeyelim o zaman 5000 nerde 10 nerde
Kayit olun veya giris yapin
Malum biz yüklü giriyoruz
10 Lu paketlerden giriyorum daha pratik oluyor
15 li paketlerden kampanyalı bulamadım siparişini verdim bu çekilişe yetişirmi bilmiyorum ama şuan 3600 çekiliş hakkı oldu toplamda daha girmediğim 140 paket var hayırlısı bakalım bu sene de olmaz ise zaten bir daha olmaz 5000 katılım ile ilk dönemde bakalım ne olacak bol şans katılan herkese
Bende teklilerden var sanırım 2000 civarı
uygulamaya giricez mecburen 19 son yetişeceğini sanmıyorum siteden olsaydı bir gecede girerdim böyle çok zor olacak.
Nox var bende ama ona da pek güvenmiyorum diye ordan girmek istemedim.
binlerce kahve alıp şifre giren arkadaşlar cidden merak ediyorum bu kadar kahveyi tüketiyor musunuz?