Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin“Fikrin Hediyemiz Olsun” yarışması bu hafta sizi 90′lı yıllara geri götürüyor.
Türkiye’nin marjinal alış-veriş sitesi BuldumBuldum.com, bu hafta fikrine güvenen bir YazBuraya okurunun koluna kaset takmaya karar verdi… Evet evet yanlış duymadınız, müzik setlerinde yerini CD’ye bırakan kasetler, artık içine cüzdan, cep telefonu, ayna ve toka konup, omuz başları’ndan aşağı sallandırılıyor

Nasıl Katılırım? Nasıl Kazanırım ?
YazBuraya.com Haber Blogu’nun Buldumbuldum.com ile beraber düzenlediği her “Fikrin Hediyemiz Olsun” yarışmasında olduğu gibi katılmak için sadece ahkam kesmeniz yeterli.
Şu sayfa‘da (Tıklayın) yer alan Katılım Koşulları‘nı okuyup, kabul ettikten sonra: bu sayfanın hemen altında yer alan “Ahkam Kes“ bölümüne, Kaset Çanta‘nın en yaratıcı kullanım şeklini siz yazın, çanta sizin olsun !
M
Güzel bir çanta

katılmak lazım... Teşekkürler...
yaacak bir şey gelmiyor aklıma,düşünüyorum
öyle çantamı olur be bedava verseler takmam
Herkese saygım var ama kesinlikle tarzım değil,çevremdekiler şok olurlar herhalde onu kolumda görseler ...
bende aynen katılıyorum

şu yeni moda bavul gibi çantalara bile alışamadım gördükçe gözüm yoruluyor.
daha noelbaba kampayasını açıklamadılar ve hediye vermediler güvenmiyorum bu siteye
yok yok benimde tarzım değil.düşünemiyorum onu koluma takıp şöyle bir çarşıya çıktığımı...