aşkını fotoğraflarla anlat,favoriden altın takı kazanma şansı yakala.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki Facebook uygulamasını yükledikten sonra, sevgilinizle birlikte çektirmiş olduğunuz bir fotoğrafı yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Eklediğiniz fotoğrafta sizin ve sevgilinizin birlikte yer alması gerekmektedir.Yarışma sonunda ödül almaya hak kazanabilmek için sevgilinizle birlikte çektirmiş olduğunuz, aşkınızı anlatan bir fotoğrafınızı yüklemiş olmalısınız.
Bir kişi en fazla 1 fotoğrafla yarışmaya katılabilir.
Yarışma Takvimi:
Yarışma 19 Ocak 2010 tarihinde başlayacak ve 14 Şubat 2010 saat 17.00’de sona erecektir. Kazananlar, 15 Şubat 2010 tarihinde duyurulacaktır.
Fotoğraf ekleyenler arasından en çok puan toplayan ilk 5 yarışmacı Favori'den eşsiz bir takı kazanacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ya fotoğraf yükleyemiyorum.
bende yükleyemiyorum hata veriyor
Yarışma sonucunda ödül almaya hak kazanan katılımcılar, kazandıkları ödülleri Favori tarafından belirlenen ve söz konusu sitede yayınlanan tarihte Favori Genel Merkezi'nde yapılacak organizasyonda alacaktır. Organizasyonda hazır bulunmayan ödül sahibi yarışmacılar belirlenen tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde başvurmaları halinde ödüllerini alabilecek süresi içinde başvurunun yapılmaması halinde herhangi bir talepte bulunmayacaklardır.kazanılırsa istanbul'a mı gitmek gerekecek yani
Yarışma sonucunda ödül almaya hak kazanan katılımcılar, kazandıkları ödülleri Favori tarafından belirlenen ve söz konusu sitede yayınlanan tarihte Favori Genel Merkezi'nde yapılacak organizasyonda alacaktır. Organizasyonda hazır bulunmayan ödül sahibi yarışmacılar belirlenen tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde başvurmaları halinde ödüllerini alabilecek süresi içinde başvurunun yapılmaması halinde herhangi bir talepte bulunmayacaklardır.
kazanılırsa istanbul'a mı gitmek gerekecek yani 
İstanbula gitmeniz gerekmiyor bulunduğunuz ilden herhangi bir favori bayisinden alabiliyorsunuz hediyeyi
Yarışma sonucunda ödül almaya hak kazanan katılımcılar, kazandıkları ödülleri Favori tarafından belirlenen ve söz konusu sitede yayınlanan tarihte Favori Genel Merkezi'nde yapılacak organizasyonda alacaktır. Organizasyonda hazır bulunmayan ödül sahibi yarışmacılar belirlenen tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde başvurmaları halinde ödüllerini alabilecek süresi içinde başvurunun yapılmaması halinde herhangi bir talepte bulunmayacaklardır.
İstanbula gitmeniz gerekmiyor bulunduğunuz ilden herhangi bir favori bayisinden alabiliyorsunuz hediyeyi
Favori Genel Merkezi'nde yapılacak organizasyonda alacaktır. yazınca bende öyle sandım teşekkurler dilemma
face yasak bende oylamaylamı secılecek yıne kazanan
Genel merkezi istanbulda arkadaşlar benim geçen sene tören ile aldıgım yerde sanırım basın toplantısı gibi yapıp verecekler gelemeyenlere de bulundukları ilden alabilirler denilmişti ilk yarışmada bize şimdi de öyle

bence gidebilecek olanlar varsa gitsin kazanırsanız tabiki güzel bir ortam yaşadım geçen sene ben hediyeden daha da mutlu oldum açıkcası
süresi de iyiymiş,14 şubata kadar,ama fotoğraf yüklenmiyor