Sanırım birazdan biri dha gelir aynı problemden dolayı. Lütfen şifrelerinizi zor olacak şekilde değüiştirin
H a şunuda diyeyim ben aklı kıt şahıslara.amaç benim sinirlerimle uğraşmaksa ben ne günler gördüm bu yanında hava civa kalır

bu yaptıklarınız beni daha bir coşturur kampanyalara sıkı tutunurum bence benle uğraşmayın artık

gelip bana aç gözlü diyene kadar önünüze sunulan işlerle ilgileninde eliniz boş kalmasın bence

ben 17 yaşında anamla babamı toprağa vermiş adamım sizin saçma işlerinize üzülmem kafa yormam..
bugün bitti benim için önüme bakarım ve bilinki ben hep burdayım
değiştim ysr sanada ayrıca teşekkür ederim ilgilendin hemen konuyla.
mümkün mü bilmiyorum bu kırılan hesapla en son hangi ip'den girilmiş...aynı ip ile başka bir kullanıcı giriş yapmışmı bu tür ayrıntıları görmek...i
ipler muhakkak tutuluyordur. sonuçta siteden atılanlar ipden engelleniyor diye biliyorum.
Bunu da mı duyacaktım değiştirdim hemen şifremi pötüşüm çok geçmiş olsun canım
İnsanlar bunu yaparken ne düşünüyorlar anlamak zor
Geçmiş olsun kardeşim yapanları kınıyorum...
oha diyorum yani... çok şaşırdım niye böyle bişey yapsınlar ki .. amaç ne ?
pötüş boşver canım... senin muhattabın bile değil bunu yapanlar
bildiğim kadarıyla ip numaraları görünürüyor.
hatta modlar bile görüyordur belki iperi..sen admine bildir durumu bence..
yöneticiler eski hesaba en son giriş yapmış IP'yi bulabilirler sanırım..
bulurlarsa aynı IP'den kimler giriş yapmış veya yapıyor onu da bulabilirler kanımca..
inşallah çözülür durumun..
bu kadar ADİ MAHLUKATLAR da var dünyada.. şerefsizler diyorum başka bir şey demiyorum...
geçmiş olsun..
yöneticiler eski hesaba en son giriş yapmış IP'yi bulabilirler sanırım..
bulurlarsa aynı IP'den kimler giriş yapmış veya yapıyor onu da bulabilirler kanımca..
inşallah çözülür durumun..
bu kadar ADİ MAHLUKATLAR da var dünyada.. şerefsizler diyorum başka bir şey demiyorum...
geçmiş olsun..
bunu yapan önlemini almıştır, daha önce hiç girmedği bir bilgisayardan yapmıştır veya forumda tanınmayan biridir, deşifre olsa da önemli olmayacaktır onun için