teşekkürler arkadaşlar istanbulfm dinleyin sizde sanada tebrikler nurselim inşallah vardır çanakkalede
evet canım var çanakkalede kervan diye biryer artık çeklerimiz gelsin gider ürünlerimizi alırız
ordan halı aldık biz çanakkaleye isteseydim keşke çeki off kaldım burda çeki bekliyom
mesajı nasıl gönderiyoruz acaba. onlar yayında gönderindediklerindemi yoksa herhangi bir zamandamı. Birde mesaj göndereceğimiz numarası nedir ?
mesajı nasıl gönderiyoruz acaba. onlar yayında gönderindediklerindemi yoksa herhangi bir zamandamı. Birde mesaj göndereceğimiz numarası nedir ?
canım istanbul fm com.tr aç mesaj gönder var orda şuan pınar yayında oraya adını soyadını telefonunu ve
o gunkü hediye ne ise işte bende hediye çekilişine dahil ederseniz sevinirim sizi netten dinliyorum yaz gönder arıyorlar zaten tutarsa
nursel ve dilekçim ikinizi de tebrik ederim.
sagolun kızlar ,teşekkürler
tebrikler kıslar .şansınız daim olsun
canım istanbul fm com.tr aç mesaj gönder var orda şuan pınar yayında oraya adını soyadını telefonunu ve
o gunkü hediye ne ise işte bende hediye çekilişine dahil ederseniz sevinirim sizi netten dinliyorum yaz gönder arıyorlar zaten tutarsa
teşekkür ederim yolladım bakalım gerçi hediyenin ne olduğunu duyamadım daha..