Diğer > Serbest Kürsü
Foruma Kısa Bir Ara
sakaryazede:
Arkadaşlar bahsettiğiniz konuları yapmak için, bende o zaman da yok. Yazdıklarınızı görünce bende iyi sömürmüşler dedim.
Gerçek yolcu yalnızca gidebilmek için gidendir. Ben ihtiyacım kadarını alıp bunla araba kazanırsam mutluyum, keyfi bu.
Maddi sıkıntıları olup da buralara bel bağlamış arkadaşlar varsa, çoluğuma çocuğuma rızık olsun diye bunları yapan ev hanımları da vardır. O insanları da rahatsız etmemek lazım. Herkesin farklı bir hayatı var, ben yok 50-100 dondurma bedavaya kazanayım diye o zamanı ayıramam.
Bunun harici insan nefsine uyup da herşey benim olsun derse forumda vaziyet de şu hale gelir :
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
ekşisözlük te bile söylenen bir terim var : "donanımhaber ölücüleri" :D O noktada yaşayan arkadaşlara başarılar dilemek lazım.
sanko86:
Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar bahsettiğiniz konuları yapmak için, bende o zaman da yok. Yazdıklarınızı görünce bende iyi sömürmüşler dedim.
Gerçek yolcu yalnızca gidebilmek için gidendir. Ben ihtiyacım kadarını alıp bunla araba kazanırsam mutluyum, keyfi bu.
Maddi sıkıntıları olup da buralara bel bağlamış arkadaşlar varsa, çoluğuma çocuğuma rızık olsun diye bunları yapan ev hanımları da vardır. O insanları da rahatsız etmemek lazım. Herkesin farklı bir hayatı var, ben yok 50-100 dondurma bedavaya kazanayım diye o zamanı ayıramam.
Bunun harici insan nefsine uyup da herşey benim olsun derse forumda vaziyet de şu hale gelir :
Kayit olun veya giris yapin
ekşisözlük te bile söylenen bir terim var : "donanımhaber ölücüleri" :D O noktada yaşayan arkadaşlara başarılar dilemek lazım.
--- Alıntı sonu ---
Aynen şuan ki durum nerdeyse künefe olayı gibi zaten.Fakat kampanya şartlarını iyi okumak lazım.1 kişiye 30 adet hediye veriliyorsa illa ki 1 adet hediye alacaksın fazla alırsan haram olur demenin mantığı yok.
ozcartman:
Aradan yaklaşık 3 hafta geçmiş. Bu 3 haftada gördüğüm kampanyalara katılıp geçtim. Foruma konu açmak için harcadığım süre bana kaldı ancak vakit ayırıp foruma konu açan arkadaşlar sayesinde katıldığım kampanyalar olduğu sürece kendimi oldukça kötü hissettim. O kampanyalara katılırken kendi kendime 'bi akıllı sen misin?' dedim.
3 hafta içinde birilerine vermek istediğim mesajı verebildiysem, birilerinin az da olsa düşünmesini sağlayabildiysem ne mutlu bana. Bundan sonra sırf foruma emek veren arkadaşlara haksızlık olmaması için elimden geldiğince katkıda bulunmaya devam edicem. Herkese bol şans.
C.K.:
Selam a dostlar efsane geri döndü 8)
Neler olmuştur acaba benim kampanya sahnelerinde olmadığım yıllar içinde diye düşünürken bu başlığa rastladım.
Yaklaşık 2 senedir yokum piyasada bazı sebeplerden dolayı ama forumdaki sorunlar neredeyse hiç değişmemiş. Veee en hoşuma giden bu başlığa yazan herkesi bir şekilde aktif olduğum dönemden hatırlıyorum hala :) Herkesin şansı bol olsun :-*
eyefive:
Kayit olun veya giris yapinSelam a dostlar efsane geri döndü 8)
Neler olmuştur acaba benim kampanya sahnelerinde olmadığım yıllar içinde diye düşünürken bu başlığa rastladım.
Yaklaşık 2 senedir yokum piyasada bazı sebeplerden dolayı ama forumdaki sorunlar neredeyse hiç değişmemiş. Veee en hoşuma giden bu başlığa yazan herkesi bir şekilde aktif olduğum dönemden hatırlıyorum hala :) Herkesin şansı bol olsun :-*
--- Alıntı sonu ---
hg c.k diye bir nik hayal meyal hatırlıyorum ama ben 2 sene hgk ya ara verirmiydim bilemiyorum. çok fena bunalımda olmam lazım yada zenginliğin dibini bulmam gerek :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git