Diğer > Serbest Kürsü
Foruma Kısa Bir Ara
ozcartman:
Bir destek konusu açtım 111 görüntüleme var ama beğeni istediğim yarışmada henüz 13 tane beğeni aldım. Hergün herkes faydalansın diye büyük ya da küçük kampanyaları açmak için elimden geleni yapıyorum. Kimse kusura bakmasın ancak
- hiç konu açmayıp tüm konulara bakıp katılanlar
- hiç konu açmayıp iş beleş hediye çekine vb gelince en önce yazanlar
- açılan konuya bakıp beğen butonuna basmaktan aciz olanlar
- foruma emek verenlerin kırk yılda bir yaptığı destek isteğine bir beğeniyle destek vermeyenler
sizin için yapılan (sadece kendi açtığım konulardan bahsetmiyorum) hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz. sömürücü olmayı kendinize yakıştırabiliyorsanız buyrun devam edin.
forum yönetimi sömürücülere karşı bi önlem-yaptırım düşünmediği sürece konu açmayı bırakıyorum.
lütfen söylediklerimi alınmaması gerekenler alınmasın. kimler alınması gerektiğini eminim çok iyi bilrler.
erteb:
Haklısınız. Hepimizi bezdiren aynı sebep. İnsanlar değişiyor, tavırları değişmiyor. Konu açanda bir süre sonra ister istemez yılgınlık oluyor.
sanko86:
Bu olayı defalarca yaşadım ve yaşadık. Forumda destek mekanizması çalışmıyor. Facebooktan görüp katıldığım konulara bile teşekkür ederken bir çok kişide bunun %1 katkısını göremedim. Gel gelelim forum gönül işi.Hani derler ya iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir .
ERMAN29:
Evet hepinize katılıyorum arkadaşlar.Elimden geldiği kadarıyla katılmaya çalışıyorum .Ama vazgeçmeyeli m bence güzel bir form olmaya bizler devam ettirelim ve yaşatalım.
3333iga:
arkadaşlar pire için yorgan yakılmaz.insan kırılır darılır ve de 3-5 gün dinlenebilir.biraz daha aklı selim düşünüldüğnde kaçmak bizlere yakışmaz.evliliklerde de öyle 3-5 gün kırgın bile olsak herşeye devam ederiz.hayat acı ve tatlı.yaşamak güzel. :) :) :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git